Outlet Store Free Record Shop lanceert met trots hun allereerste Outlet Store. Met dit concept willen ze cd’s, dvd’s, blu-rays, games, boeken en accessoires aanbieden aan zeer voordelige prijzen.

De voormalige Extra Zone, gelegen aan de Lammerdries 3C te Olen,is intussen helemaal omgetoverd tot de allereerste Free Record Shop Outlet Store, waar u terecht kan voor stockverkoop.

De winkel is reeds geopend en dat is het publiek niet ontgaan. Bij Free Record Shop zijn ze alvast tevreden en geslaagd in hun opzet. Klanten en opkopers staan er in rijen aan te schuiven om hun koopjes binnen te halen. Vanaf €0,50 kan je in de Outlet Store terecht voor cd’s, dvd’s, blue-rays, games, boeken en accessoires.

Op 17 mei krijgt het interieur van de winkel zijn finishing touch. De eerste Free Record Shop Oulet Store wordt in zijn definitieve vorm gegoten. Aanhangers van ‘Home Entertainment” producten zullen hier zeker en vast hun slag kunnen slaan. Bovendien voorziet Free Record Shop een geschenk voor ELKE KLANT. (op=op) Het zou leuk zijn mochten jullie een kijkje komen nemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: