Dit weekend gaan de voorstellingen van het interactieve theaterstuk "Assisen Live - De Kotmoord" van start in het Trixxo Theater in Hasselt en later in Gent. Dit na een uitgebreide run in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Deze unieke productie neemt het publiek mee in de fascinerende wereld van een assisenproces, waarbij zij zelf deel uitmaken van de volksjury en meebeslissen over schuld of onschuld. Een unieke kans om deze voorstelling nog mee te paikken in Hasselt of Gent!

Speeldata en locaties:

  • 25 & 26 mei 2024 - Trixxo Theater, Hasselt
  • 09 & 16 juni 2024 - Capitole, Gent

Uitmuntende cast en meeslepend verhaal
De indrukwekkende cast bestaat uit bekende namen uit de Vlaamse theater- en televisiewereld. Sien Eggers schittert als de voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans weet te bewaren te midden van het tumultueuze proces.Carry Goossens en Jonas Leemans brengen het podium tot leven met hun verbale steekspel. Goossens treedt op als advocaat van de beklaagde, terwijl Leemans de rol van procureur vervult, het publiek heen en weer slingerend tussen twijfel en . Leonce Peeters vertolkt op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona 't Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand krijgen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flashbacks.

Een unieke theaterervaring
"Assisen Live - De Kotmoord" biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces. Geheimen en leugens worden langzaam ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten en rechters, met het publiek als actieve juryleden. Dit maakt de voorstelling tot een onmisbare ervaring voor zowel theaterliefhebbers als rechtbankdrama-enthousiastelingen.

Laatste voorstellingen
ASSISEN LIVE - De Kotmoord is te zien tot en met 16 juni in Trixxo Theater Hasselt en later in Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

INTERACTIEF CONCEPT IN HET THEATER: ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD

ASSISEN LIVE is een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld.

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS - ASSISEN LIVE - DE KOTMOORD
Op 25 en 26 mei in Trixxo Hasselt
Op 9 en 16 juni in Capitole Gent

Productie: Backstage Producties: Bob Jennes - Dirk Van Vooren - James Cooke - Nico Warrinnier
Tekst: Peter Römer en Filip Peeters
Regie: Filip Peeters
Uitvoerend producent: Sil Poppe

Met Sien Eggers, Carry Goossens, Ben Segers, Leonce Peeters, Ini Massez, An Miller en Nona 't Jolle.

Tickets en informatie: www.backstage-producties.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over