40 jaar na de release van hun eerste single 'I Can't Live In A Living Room' brengt Red Zebra een nieuwe single uit. 'My Boss, The Robot' werd vandaag 1 April digitaal gereleased via de Bandcamp pagina van het Gentse label Wool-E Discs. In de komende dagen zal de single ook verkrijgbaar zijn via alle digitale & streamingplatformen. 'My Boss, The Robot' is de eerste nieuwe single in...

Het Fakkeltheater zal tot en met 31 mei 2020 gesloten blijven. De afgelopen weken werden talloze voorstellingen, die in april en mei 2020 zouden spelen, reeds geannuleerd of verplaatst. Door de verlenging van de maatregelen omtrent het Coronavirus is het voor verschillende gezelschappen onmogelijk hun producties tijdig klaar te krijgen, aangezien er momenteel niet kan gerepeteerd worden.

Sinds 13 maart 2020 wordt er niet meer gespeeld in het Fakkeltheater en...

Het langverwachte album van Lil Kleine, ‘Jongen Van De Straat’, verschijnt op vrijdag 3 april. Naast de singles 'Blijven', 'Het Geluid', 'Dichterbij Je', 'Rook', 'Af en Toe', 'Joanne' en de titeltrack, kondigde Lil Kleine gisteren de tracklist aan. De plaat telt maar liefst 22 tracks met bijdrages van Snelle, Ronnie Flex, Josylvio, WizKid, Maleek Berry en Frenna.

Vorige week vrijdag lostte Lil Kleine de titeltrack ‘Jongen Van De Straat’. De...

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van The Jesus and Mary Chain, dat initieel voorzien was op maandag 30 maart in de Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar vrijdag 26 februari 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop...

Vanaf zaterdag 11 april om 20.25 presenteert Kürt Rogiers samen met zijn Nederlandse co-host Ruben Nicolai LEGO MASTERS, een programma voor het hele gezin: voor ouders die nostalgisch terugdenken aan vroeger en jongeren die overdonderd en geïnspireerd worden door de eindeloze mogelijkheden van ‘de steentjes’. Opzet? De meest oogverblindende, creatieve en fantasierijke bouwwerken maken. Inzet? De titel van LEGO MASTER 2020.

8 duo’s. 5 eliminaties. 3 finalisten, 1 winnend duo....

In deze bijzondere tijden beseffen we des te meer hoe belangrijk een goede gezondheidszorg is. Dokters, verpleegkundigen en andere zorgverleners staan dagelijks in de frontlinie en zetten hun gezondheid en leven op het spel om patiënten van de beste zorg te voorzien en om voor onze gezondheid te vechten. Hun tomeloze inzet en engagement wordt enorm gewaardeerd. Wij applaudisseren ’s avonds uit dank en respect voor alle zorgverstrekkers en kijken...

Canvas werkt aan een documentaire reeks over de geschiedenis van België als migratieland. Kinderen van de migratie wil het verhaal vertellen van de verschillende migratiegolven die ons land na de Tweede Wereldoorlog heeft gekend. De mensen die om economische of politieke redenen in België een nieuwe thuis vonden, bepaalden met die beslissing de toekomst van hun kinderen.

Kinderen van de migratie laat migranten en hun kinderen en kleinkinderen...

Dit jaar bestaat De Afrekening maar liefst 35 jaar. Daarom rekende Studio Brussel vandaag af met zijn verleden en waren er alleen maar nummers één uit 35 jaar De Afrekening te horen. Tussen 16.00 en 19.00 uur presenteerden Eva De Roo en Nelles De Caluwé De Ultieme Eindafrekening op Studio Brussel.

35 jaar De Afrekening

35 jaar De Afrekening: dat zijn 5.719 nummers, 18.872 minuten muziek én 9 presentatoren. Samen...

De Proefkonijnen bouwde deze zomer op eigen kracht een pop-up theater in Antwerpen. Een jaar lang zou deze plek barsten van de activiteiten. Dat was nodig alvast om het financiële plaatje te doen kloppen. Dat daar nu een einde aan komt door de maatregelen naar aanleiding van de corona-uitbraak, zorgt voor een financieel bloedbad. Daarom maakt De Proefkonijnen alsnog een nieuwe voorstelling. Een fictieve weliswaar…

Terwijl dag na dag duidelijk...

Morgen, donderdag 2 april, ruilt Luk Alloo om 21.30 opnieuw zijn dagen voor nachten in Alloo in de Nacht. De vorige aflevering, op donderdag 26 maart, werd inmiddels door 661.000 mensen bekeken, goed voor een marktaandeel van bijna 25% (live+uitgesteld, VVA 18-54).

Luk bezoekt in de aflevering van morgen de werkplaats en de dispatchingdienst van de Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn. Verder loopt hij binnen in het dorpscafé ‘Dorpscafé’ in Emblem...

Na een wekenlange strijd, waarin ze nooit zeker was of ze zou kunnen blijven, is Nelleke dan toch naar huis gestuurd. Koen vreesde na de eliminatie van Niels voor zijn eigen vel en zette al zijn stemmen op Nelleke. Zonder stemmen lijkt hij nu een vogel voor de kat. Hij zal moeten rekenen op de goodwill van de anderen.

Op winnaarseiland stuurde Ruth ondertussen twee personen terug. Tot nu werden...

Pagina's