Nathalie Meskens toont volgende week samen met Jens Dendoncker, Sam De Bruyn, An Lemmens en Thomas Smith voor de laatste keer de grappigste, strafste en meest memorabele fragmenten uit de voorbije acht seizoenen van Beste Kijkers. Van maandag 13 tot en met donderdag 16 juli ontdekken de VTM-kijkers om 21.00 ook de drie favoriete filmpjes van Jens, Sam, An en Thomas.

“8 seizoenen en 75 afleveringen van Beste Kijkers en...

De vrouwelijke roots band Bootleg Betty brengt vandaag haar nieuwe single ‘Mockingbird’ uit. Mockingbird is de tweede single van het op vrijdag 23 oktober te verschijnen album ‘Soul Searching’ en is het vervolg op de begin mei uitgebracht single ‘Castles in the Sky’.

In het nummer Mockingbird (Engels voor Spotlijster) prijst Bootleg Betty een mockingbird die haar eigen geluid laat horen. Waar een mockingbird normaal gesproken juist wordt geprezen om...

Vanmiddag werd in het Fort Napoleon in Oostende de expo "Het wonder is geschied! Van Noordzee, Texas tot D'Ardennen" officieel geopend, in aanwezigheid van Vlaams Minister van Cultuur Jan Jambon en burgemeester Bart Tommelein. In de expo wordt een eerbetoon gebracht aan de voorbije twintig jaar nieuwe Vlaamse film. Aan de hand van beeldmateriaal, kledij, artefacten, filmprijzen… krijgt men een unieke blik op ons divers Vlaams filmlandschap.

Peter Craeymeersch,...

Met twee leefwerelden die mijlenver uit elkaar liggen, wisten Robin (17) en Wannes (32) elkaar toch te vinden. Robin bekend van the Voice kids deed enkele weken terug een warme oproep, hij wilde iets gaan doen voor kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties.

Wannes is jeugdopbouwwerker en hanteert regelmatig muziek als medium in zijn jongerenwerking. Ook in zijn persoonlijke leven heeft muziek al een belangrijke rol gespeeld. Denk...

Tijdens zijn In Close-Up Tour zal Art Garfunkel zijn grootste Simon & Garfunkel-nummers, solo-hits en covers spelen. Daarnaast leest hij fragmenten uit zijn biografie ‘What Is It All But Luminous’ voor.

Art Garfunkel scoorde in de jaren 60 vele hits als onderdeel van het duo Simon & Garfunkel. Ze brachten de ene na de andere hit uit zoals o.a. ‘Mrs. Robinson’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Sound Of Silence’, ‘The Boxer’ en...

Vandaag brengt Nielson zijn nieuwe single Slowmotion uit. Het nummer is de eerste solosingle na het succes van het nummer IJskoud en het album Diamant. Op Slowmotion hoor je een wat lichtere en vrolijkere toon dan op de vorige tracks van Nielson. Het is de opgewekte kant van Nielson die in zijn laatste nummers wat meer op de achtergrond bleef, maar die nog altijd bij hem hoort.

Slowmotion is een...

Ten, het legendarische debuutalbum van Pearl Jam uit 1992 is de nummer 1 in de KINK Album Top 1000. De lijst met de beste alternatieve albums ooit gemaakt wordt nog tot en met 17 juli uitgezonden op radiostation KINK. Nevermind van Nirvana is tweede geworden, de derde plaats is voor OK Computer van Radiohead.

De lijst is samengesteld op basis van meer dan 40.000 stemmen die de afgelopen weken zijn...

Op 10 juli, deelde J Lloyd, de helft van het duo achter de Britse groep Jungle, zijn nieuwe mixtape Kosmos, geproduceerd en opgenomen in een periode van 72 uur begin april 2020.

Het project is balanceren op een continue, ongefilterde opnamestroom, waarbij elke track voort vloeit en zich op natuurlijke wijze ontwikkelt tot het volgende idee. De mixtape is in volgorde geschreven en opgenomen, wat betekent dat de sfeer en...

Country ster Brett Eldredge wilde voor zijn nieuwe plaat ‘Sunday Drive’ back to basics gaan. Gewapend met een oude gsm, een polaroid camera, een notitieboekje en zijn gitaar, ging hij aan de slag. Hij kon zo zichzelf en de wereld rondom hem opnieuw ontdekken. Met gelijkgezinde producers Daniel Tashian en Ian Fitchuk vond Eldredge een manier om zijn stem en country waarden te combineren met een natuurlijk gerijpte sound.

Brett...

Gambi bengt vandaag zijn debuutalbum 'La vie est belle' uit, een plaat waar zijn fans vol spanning op zaten te wachten. Amper een jaar geleden was Gambi nochtans nog helemaal onbekend. De 21-jarige rapper uit Fontenay-sous-Bois begon op te vallen in de Franse rapscène met zijn reeks freestyles 'Makak', 'Hess' en 'C’est moi, Mbappé'.

Dit leverde hem een contract op bij het Franse label Rec 118 (Aya Nakamura, Hamza...

Het gaat hard voor het populaire konijnenduo Whoppie en Floppie! Nadat de pluizige publiekslievelingen de voorbije weken en maanden vanuit hun konijnenkot enkele leuke hoorspelen, prachtige kleurplaten en zelfs een eigen website met daarop grappige filmpjes, aanstekelijke meezingers en natuurlijk ook al de hoorspelen en kleurplaten lanceerden om de coronasleur te doorbreken, mogen ze vandaag trots aankondigen dat ze naast een eerste, eigen Whoppie en Floppie-show, vanaf 31 juli ook...

Pagina's