Ten, het legendarische debuutalbum van Pearl Jam uit 1992 is de nummer 1 in de KINK Album Top 1000. De lijst met de beste alternatieve albums ooit gemaakt wordt nog tot en met 17 juli uitgezonden op radiostation KINK. Nevermind van Nirvana is tweede geworden, de derde plaats is voor OK Computer van Radiohead.

De lijst is samengesteld op basis van meer dan 40.000 stemmen die de afgelopen weken zijn uitgebracht door de luisteraars van KINK en is sinds maandag 6 juli elke dag -...

Nathalie Meskens toont volgende week samen met Jens Dendoncker, Sam De Bruyn, An Lemmens en Thomas Smith voor de laatste keer de grappigste, strafste en meest memorabele fragmenten uit de voorbije acht seizoenen van Beste Kijkers. Van maandag 13 tot en met donderdag 16 juli ontdekken de VTM-kijkers om 21.00 ook de drie favoriete filmpjes van Jens, Sam, An en Thomas.

“8 seizoenen en 75 afleveringen van Beste Kijkers en...

Vanochtend ontwaakten de Kortrijkzanen met een opvallende boodschap in het straatbeeld. ‘Bel naar 0491/75.71.63 voor de deal van uw leven’, stond er overal te lezen. Vooral een gigantische banner aan het oude stadhuis op de Grote Markt sprong in het oog. De nachtelijke undercoveractie werd uitgevoerd door Frances Lefebure en het team van Make Belgium Great Again om het thema orgaandonatie terug op de agenda te zetten, nu er sinds...

Jeroom is dit najaar de steun en toeverlaat van de junior amateurbakkers in Bake Off Junior. De opnames van de bakwedstrijd starten volgende week. Gedurende zes weken nemen acht gepassioneerde jonge amateurbakkers het tegen elkaar op. Het resultaat zal eerst gratis bij Telenet te zien zijn voor alle Telenet TV klanten, later op VIER.

Jeroom: “De Bake Off-redactie moest duidelijk kiezen tussen een ervaren, bekwame presentator of iemand met het

...

Eén werkt momenteel aan het nieuwe programma De wonderjaren met Dieter Coppens en Siska Schoeters. Als papa of mama probeer je je kinderen fantastische jeugdjaren te bezorgen. Maar dat opvoeden is helemaal niet gemakkelijk. Er bestaat geen cursus, laat staan een handleiding voor. Zelf hebben Siska en Dieter prachtige ‘wonderjaren’ gehad als kind. Nu willen ze als ouder hetzelfde voor hun kinderen en dat gaat - en dat is voor...

Vanaf het najaar staat Vlaanderen elke weekdag op met een vertrouwd Qmusic-duo: Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. De avondspits wordt ingevuld door het gloednieuwe radioduo Sam De Bruyn en Vincent Fierens. Wim Oosterlinck ziet een droom in vervulling gaan en zal de ochtendshow op de digitale radiozender Willy presenteren.

An Caers, directeur radio: “Wim gaat na 14 jaar Qmusic zijn radiodroom achterna. We zijn blij dat hij zijn passie kan

...

In de reeks Canvas Curiosa brengt kunsthistoricus Koen De Vos eigenzinnige videoreportages over intrigerende onderwerpen, raadselachtige geschiedenissen en onbekende gebeurtenissen. Elke woensdag komt er een aflevering bij op het YouTube-kanaal van Canvas. Vandaag is dat een toch wel onwaarschijnlijk verhaal over een boek in een Brusselse bibliotheek dat is ingebonden in mensenhuid.

Er circuleren al eeuwen geruchten over, maar ze bestaan écht, boeken met een omslag van mensenhuid. Zelfs in...

Vanaf vandaag kunnen de MNM-luisteraars kijken naar de nieuwe YouTube-reeks The Rise. Daarin volgt MNM twee beloftevolle en getalenteerde jongeren met een passie voor muziek: Dina Ayada en Ilias. Zij banen zich een weg naar de top in de muziekwereld, en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Een verhaal over de dromen, overwinningen en tegenslagen van twee jonge artiesten in hun zoektocht naar succes.

The Rise van Dina...

Van 6 tot en met 17 juli staat radiostation KINK 12 dagen lang in het teken van de 1000 beste alternatieve albums ooit gemaakt. Voor het eerst in het bestaan van de zender wordt de Album Top 1000 uitgezonden.

De lijst is samengesteld op basis van meer dan 40.000 stemmen die de afgelopen weken zijn uitgebracht door de luisteraars van KINK en is elke dag - ook in het weekend...

Van diamanten Rolex-horloges tot designerkleren, van tassen van Hermès tot peperdure bolides. Miljoenen euro's aan illegaal verkregen goederen gaan onder de hamer tijdens politieveilingen in Groot-Brittannië. Op dinsdag 7 juli om 21.55 neemt Telefacts Zomer de kijkers mee op een veiling waar tientallen Rolex-horloges van 30.000 euro per stuk geveild worden.

Het zijn luxegoederen die de politie in beslag nam bij criminelen die op sociale netwerksites als Instagram te...

Het allerbeste van acht seizoenen Beste Kijkers? Dat schotelt Nathalie Meskens de kijkers van maandag tot en met donderdag om 21.00 voor bij VTM. “Het allerbeste uit Beste Kijkers is niet zomaar een aflevering van Beste Kijkers. Het is een compilatie van de allerbeste filmpjes, de allerbeste panels en zelfs de allerbeste presentatrices uit Beste Kijkers. Nu hopen dat ik erin zit”, lacht Nathalie.

Op maandag 6 juli duikt Kürt...

In de zesde en laatste aflevering van World’s Most Luxurious - op maandag 6 juli om 21.30 op VIER - staan de meest luxueuze auto’s ter wereld centraal. De vraag naar zulke wagens is groter dan ooit, maar ook de concurrentie is gigantisch. Grote merken als Bentley, Rolls-Royce, Bugatti, Ferrari en Lamborghini boksen tegen elkaar op om de superrijken te overtuigen. Een garage vol luxewagens is voor hen dan ook...

Pagina's