Disney+ heeft de volledige trailer en nieuwe posters onthuld voor de originele limited serie "Pam & Tommy". De langverwachte dramaserie gaat over twee weken in première met drie afleveringen op 2 februari, bij Star op Disney+. Nieuwe afleveringen streamen wekelijks.

"Pam & Tommy" speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, “Yesterday”) en Tommy Lee (Sebastian Stan, “The Falcon & the Winter Soldier”). Nadat een ontevreden aannemer (Seth...

Op 16 februari is het uitkijken naar de nieuwste nWAVE productie met de heerlijke familiefilm HOPPER en de hamster der duisternis. Na eerdere succesverhalen als CORGI, de BIGFOOT - films en de animatiefilms rond het liefelijke schildpadje SAMMY, zal ook Hopper ongetwijfeld de harten van de jonge kijkers veroveren. Hij is half kip, half haas én de adoptiezoon van Koning Peter, een beroemde ontdekkingsreiziger.

In een regie van Ben Stassen...

Eindelijk is het zover! Vanaf 30 maart 2022 is Maya de Bij weer te bewonderen in een nieuwe film “Maya en het gouden ei”. Het is de derde film van Maya de Bij en het vervolg op “Maya de Bij: De Honingspelen”.

Free Souffriau spreekt opnieuw de stem van Maya de Bij in: “Het voelt erg vertrouwd aan om opnieuw mijn stem aan Maya te lenen. Het is een mooie...

Ontdek de gloednieuwe posters en trailer van “Death on the Nile” van 20th Century Studios. Het verhaal over passie en jaloezie, geregisseerd door de vijfvoudig Academy Award® genomineerde Kenneth Branagh en met een indrukwekkende sterrencast, speelt vanaf 9 februari 2022 in de Belgische zalen.

“Death on the Nile”, gebaseerd op de roman uit 1937 van Agatha Christie, is...

Spider-Man No Way Home behaalt een nieuw record en wordt de beste Belgische release voor een Marvel-film ooit, een record dat eerder in handen was van Avengers: Endgame

Dit is een historisch resultaat en vooral opmerkelijk in de huidige context van covid-restricties. Met het huidige aantal verkochte cinematickets, treedt Spider-man: No Way Home toe tot de TOP 15 best presterende films in België aller tijde.

De bioscoopbeleving is springlevend en...

Deze langverwachte 11e editie van de Magritte du Cinéma staat in het teken van de vernieuwing, want twee debuutfilms voeren de nominaties aan!

Nominaties per categorie - Nominaties per film

Een verfrissende opleving na twee moeilijke jaren in 2020 en 2021 voor de Belgische cinema in het bijzonder en de cinema in het algemeen,...

Acteurs Ben Segers en Naomi Janssens vertegenwoordigen met trots de 34ste editie van het JEF festival, dat doorgaat van 19 februari t.e.m. 6 maart in Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Leuven, Roeselare, Hamme én online. De festivalmeter- en peter zullen de aftrap geven op zaterdag 19 februari, met de openingsfilm Ook muizen gaan naar de hemel in Kinepolis Antwerpen. Vandaag start ook de ticketverkoop en ontdek je het volledige programma op...

De 41e editie van Anima, het Internationaal Animatiefilmfestival van Brussel, vindt plaats van 25 februari tot 6 maart 2022 in een hybride versie, in de zalen (Flagey & Cinema Palace) en thuis (op Anima Online). Anima is en blijft hét festival voor elk publiek waar de jonge cinefiel in de watten wordt gelegd met een programma vol splinternieuwe langspeelfilms en kortfilmprogramma’s voor het hele gezin.

EEN UITERST GEVARIEERD PROGRAMMA VOOR...

Disney+ heeft de teaser trailer en key art onthuld voor de originele limited serie "Pam & Tommy". De dramaserie gaat met drie afleveringen op 2 februari in première bij Star op Disney+. Nieuwe afleveringen streamen wekelijks.

"Pam & Tommy" speelt zich af in de begindagen van het internet en is gebaseerd op het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de...

e bioscoopfilm Nachtwacht - De Dag van de Bloedmaan is nog maar enkele weken uit, maar mocht nu al meer dan 75.000 bezoekers verwelkomen! Dit ondanks een korte sluiting van de bioscopen tijdens het eerste deel van de kerstvakantie en het laat hiermee grote kleppers als The Matrix Resurrections en Disney's Encanto achter zich. Daarmee is ook de derde prent van de populaire Ketnetreeks Nachtwacht een schot in de roos....

Ondanks de storm van chaos en onzekerheid die de audiovisuele sector de afgelopen weken teisterde, bleef één doel overeind staan: ook in 2022 De Ensors uitreiken. Tot en met 30 januari stemmen de 1.400 leden van de Ensor Academie om de winnaars van De Ensors 2022 te bepalen. Ontdek hier wie de genomineerden zijn in de 22 verschillende categorieën.

Van 22 november tot 19 december konden de actieve film- en...

Na het aftellen naar het nieuwe jaar, begint het aftellen naar de nieuwe show van de Kardashians, binnenkort te zien op Disney+!

De Kardashian/Jenner famile neemt je op Disney+ weer mee op een intieme trip in hun opwindende levens. Met Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner allemaal van de partij.

Fulwell 73 partner Ben Winston, Emma Conway en Elizabeth Jones zijn...

Pagina's