Wegens enorm grote belangstelling voegt muzikant, acteur en entertainer Justin Timberlake een tweede show in Antwerpen toe aan het Europese en UK luik van zijn grootse The Forget Tomorrow World Tour. Justin Timberlake staat op zaterdag 3 augustus én zondag 4 augustus in het Sportpaleis in Antwerpen. De ticketverkoop voor het extra concert start op vrijdag 8 maart om 10 uur via livenation.be.

Recent bracht Justin Timberlake een gloednieuwe track '...

De New Yorkse band Been Stellar brengt de single Passing Judgement uit en kondigt hiermee hun debuutalbum Scream from New York, NY aan. Met dit album laten ze de drijvende shoegaze, die ze hebben laten horen op hun vorige werk, achter zich en horen we een rauwe en ontevreden New York sound á la Interpol en Sonic Youth. Het album komt uit op 14 juni.

De band heeft al support...

museumPASSmusées en VRT lanceren de derde editie van De Nationale Expo, een wedstrijd en tentoonstelling met werk van verborgen kunsttalent. Amateurkunstenaars kunnen zich dit jaar laten inspireren door James Ensor. De 70 kunstwerken die door jury en publiek worden uitverkoren zijn in de zomer van 2024 gratis te zien in KBR, de Koninklijke Bibliotheek van België in hartje Brussel.

Na een ...