Afgelopen dinsdag stelde Daniel Verstappen de nieuwe videoclip “Ice on Fire” voor in het diamanten zeilschip van Antwerpen, het havenhuis, welke symbool staat voor import en export, zo ook is Daniel een crossover muzikaal internationaal exportproduct. De videoclip laat je de kracht van muziek en natuur voelen tot in het binnenste van je ziel. “Ice on Fire” is een filmische soundtrack, waarbij altviool en piano in dialoog gaan.

Bij de intro van de clip ontwaakt Daniel in zijn stijlvolle kamer van het prachtige Geysir hotel...

Na hun eerste EP 'Perspectives', die eind 2022 uitkwam en goeie kritieken kreeg en waarmee ze speelden in zalen als het Koninklijk Circus en de Bota , is het Brusselse kwintet OK PANDA terug met een tweede opus. Meteen vanaf de cover van de 'Chasing Home' EP, een illusie.

Van een afstand lijkt het op een stel op een taart, maar als je inzoomt zie je een eenzame...

Omwille van de ophef van de voorbije dagen rond ‘Astrid en Natalia back to reality’ heeft VTM 2 beslist om het programma niet langer uit te zenden.

In het programma werden Astrid en Natalia geconfronteerd met de uitdagingen van mensen die met een bescheiden budget moeten rondkomen. Uiteraard is er nog een groot verschil tussen de harde realiteit van het leven en de context van een reality-programma voor televisie....