Filmfestival Oostende zet ook dit jaar talent van eigen bodem in de kijker. Tijdens de vijftiende editie van het festival staan met ‘Aller/Retour’ en ‘Baghdad Messi’ twee Belgische topfilms op het programma. De documentaires ‘Marieke - Addicted to Life’ over paralympiër Marieke Vervoort en ‘Argwaan’ over kunstenaar Luc Tuymans brengen ode aan de twee bekende Vlamingen. Ook in verschillende internationale producties is er talent van bij ons vertegenwoordigd, denk maar aan Matteo Simoni, Sofie Decleir, Geert Van Rampelberg en Frank van den Eeden. De hoogtepunten...

Wegens de grote vraag naar kaarten heeft Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd zojuist een extra Nederlandse show toegevoegd aan de After Hours til Dawn Tour. Op vrijdag 23 juni 2023 geeft de Canadese zanger een tweede concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De kaartverkoop hiervan start aanstaande vrijdag om 16.00 uur via Ticketmaster.

De tweede etappe van de tour begint op zaterdag 10 juni...

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023 zal het internationaal toonaangevende hiphopfestival Rolling Loud neerstrijken in Rotterdam Ahoy voor een tweedaags festival gevuld met internationaal hiphop talent. De bevestigde headliners zijn Travis Scott en Kendrick Lamar. De organisatie zal binnenkort meer acts bekend maken. De kaartverkoop start zaterdag 10 december om 10:00 uur via www.rollingloudrotterdam.nl.

Afgelopen jaar trakteerde...