Vanochtend kreeg ze het nieuws dat ze maar liefst drie nominaties ontvangen heeft voor de MIA's ('Doorbraak', 'Solo vrouw' en 'Hit van het jaar 2021') en op 11 september 2022 om 14u staat CAMILLE met haar eigen show in de Lotto Arena!

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg...

Vanwege de aanhoudende en onverwachte ontwikkelingen van de COVID-19-pandemie, heeft de European Film Academy besloten om de komende ceremonie van de 34e European Film Awards op 11 december aan te passen. De organisatie wil op die manier het risico voor de betrokkenen zoveel mogelijk minimaliseren.

Zoals eerder aangekondigd, was de prijsuitreiking al omgevormd tot een live-evenement op afstand. De huidige situatie dwingt de European Film Awards echter om naar een...

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondsheidscrisis, werd het concert van Rhye in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 15 november 2020 en vervolgens uitgesteld naar 24 april 2021, opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum is nu gekend. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 9 april 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum,...