Groot nieuws uit Fabeltjesland: op 3 april komt De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-Spelen in de zalen. De film wordt een feest voor drie generaties: één van herkenning voor alle ouders en grootouders, en voor de kleintjes een vrolijke en spannende introductie van De Fabeltjeskrant.

Voor de Vlaamse versie werd een hele resem bekende stemmen opgetrommeld: Walter Baele (Meneer de Uil), Guga Baùl (Meneer de Raaf), Tine Embrechts(Juffrouw Ooievaar), Günther Lesage en Ben Segers (Ed en Willem Bever), Maaike Cafmeyer en Liesa Naert (Martha en Myra...

'THE HEALING GAME' was een mijlpaal voor VAN MORRISON Na een periode van geraffineerde romantische ballads die uiterst succesvol waren, werd Van opnieuw aangetrokken door de ritmische bluesstijl doorspekt van jazz, dat zo typerend was voor zijn vroegste oeuvre. In die optiek omringde Van zich met een nieuwe groep muzikanten zoals saxofonist Pee Wee Ellis, Georgie Fame, en bassist Alec Dankworth.

De nieuwe Deluxe Edition bevat het originele album plus...

Wegens de grote vraag naar kaarten heeft Andrea Bocelli een tweede concert in Amsterdam toegevoegd. Dit extra concert vindt plaats op zondag 29 maart 2020 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervoor begint binnen enkele minuten via Ticketmaster.

De concerten in Amsterdam maken onderdeel uit van een lange tournee ter promotie van Bocelli’s laatste album ‘Sì’, dat in oktober verscheen. Het eerste deel van zijn optreden is klassiek en bevat...