Op zondag 28 februari zal Het Zesde Metaal twaalf uur lang live ‘televisie’ maken vanuit een huis. Klinkt als Big Brother? “Ja, maar dan zonder douchescènes”, blikt Het Zesde Metaal-frontman Wannes Cappelle alvast vooruit. “En allicht ook met íets minder conflicten.” Al hoeven reality tv-junkies zich verder geen zorgen te maken: “Het gaat boeiender zijn dan onze doorsnee repetitie. Beloofd!” Meer nog: de tv-marathon eindigt met een concert van de populaire band.

Het idee om ‘iets’ met livestreaming te doen, is het afgelopen halfjaar gerijpt...

De Amerikaanse rapper CJ heeft afgelopen vrijdag zijn EP Loyalty Over Royaltyuitgebracht. Zijn debuut bestaat uit 8 tracks, waaronder de hit 'Whoopty' die inmiddels al meer dan een half miljard streams heeft behaald. French Montana werkte mee als executive producer aan de tracks en is ook featuring artist op het nummer 'I'm Lit'.

De rising superster heeft naast de EP afgelopen vrijdag de ...

Disney+, de exclusieve streamingplaats voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, voegt nog meer content toe met het entertainmentmerk Star dat vandaag lanceert in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Europa. Star is volledig geïntegreerd binnen Disney+ in deze markten en heeft zijn eigen merkpagina met een groot aanbod aan films, series, documentaires en meer, samen met exclusieve Star Originals die worden geproduceerd voor het streamingplatform....