Het nieuwe Clouseau-album dat volgende maand uitkomt, wordt het meest persoonlijke dat ze ooit hebben uitgebracht, zeggen Koen en Kris Wauters. Eén van de nieuwe nummers is een liedje dat Koen speciaal voor zijn twee kinderen heeft gezongen, Heel Mijn Hart. Met dit lied wilde hij zijn onvoorwaardelijke liefde en niet aflatende steun voor hen uitdrukken.

Omdat hij die boodschap niet alleen wil overbrengen aan zijn kinderen, maar aan alle jongeren, vertelde Koen vandaag in primeur bij Qmusic dat hij heel Mijn Hart wil opdragen...

Dit voorjaar pakte Foals uit met het nieuws dat ze in 2019 niet één, maar twee platen zouden lossen. De heren houden zich aan hun woord want hier is hij dan, het langverwachte vervolg: ‘Everything Not Saved Will Be Lost II’.

“They can be listened to and appreciated individually, but fundamentally, they are companion pieces” zegt frontman Yannis Philippakis. Voor dit album wilde de groep de almaar vernauwende poprestricties van...

Op 13 december komt Nina Kraviz Presents MASSEDUCTION Rewired uit, digitaal, op vinyl of als 3 vinyl-EP’s. Kraviz gebruikte haar vaardigheden als curator om tot een indrukwekkend lijstje te komen van artiesten die een remix gemaakt hebben van Masseduction van St. Vincent.

Luister hier alvast naar Kraviz’ eigen remix van New York.

Hierbij de digitale tracklisting. Let op, deze verschilt van de vinyl-edities.

1. Hang On...