© Dirk Janssens

In 2012 nam deze groep afscheid van het publiek met 3 concerten in het Sportpaleis.

Maar de groep onder leiding van Walter Grootaerts kwamen einde 2017 terug met een nieuwe single " Viktoria" een cover van Victoria van The Kinks. In 2018 kwam er dan opnieuw goed nieuws voor de Fans met een aankondiging van een nieuwe best of album genaamd "Singles". Met 33 nummers van de allergrootste hits en nieuwe singels zal deze best of dubbelcd goed gevuld zijn.

De band is ondertussen bezig...

Het parcours van The Leslies – Jan Marcoen (zang en gitaar), Koen De Gussem (zang, gitaar, keys), Jannes Van Houcke (bas) en Niels Francois (drum) – bestond vrij snel uit passages bij Oost.Best , Jonge Wolven, Beloften, ... waar hun jong gelaat vooral verkennend naar buiten kwam. The Leslies nam ondertussen tijd om hun geluid meer in te kleuren, voor het eerst hoorbaar bij debuutsingle Hungry. The Leslies kleuren...

Op de kruising tussen Rihanna en Lily Allen, daar vind je Angèle. Amper 22 jaar oud, al twee hits op haar naam en klaar om daar vandaag een derde aan toe te voegen. Zonet heeft Angèle de energieke videoclip voor nieuwe single ‘La Thune’ (beluister hier) op de wereld losgelaten. en kondigde meteen ook aan dat haar debuutalbum zal verschijnen op 5 oktober.

De clip werd geregisseerd door...