DIKKE, de rapper uit Limburg, tilt zijn carrière een level hoger. Via deze video is de bekendmaking net officieel aangekondigd. Zowel Top Notch als DIKKE zijn alvast erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking. DIKKE #season komt eraan!

Over DIKKE

Mohamed Eddahbi Agounad aka “Biggie van de wijk” of gewoon weg DIKKE is een artiest die er geen doekjes om windt.

DIKKE (°10 november 1997) is de rapper uit Limburg met het doel om de rapgame stevig door elkaar te schudden. Met zijn laid...

Met een heuse boekenmarathon van 1 tot 11 november biedt Boek.be een alternatief voor het niet plaatsvinden van de jaarlijkse Boekenbeurs en dit volledig Corona-proof.

“Op deze manier blijven we trouw aan onze missie en DNA, auteurs en lezers met mekaar in contact brengen via een creatief programma, en het boek onder de aandacht houden om de boekenverkoop te stimuleren” aldus Vé Bobelyn, voorzitter Gau en verantwoordelijke Boekenbeurs.

Door het...

Neil Young’s nieuwe EP ‘The Times’ komt vandaag fysiek uit en is digitaal ook beschikbaar via Amazon Music. De EP bevat muziek die oorspronkelijk werd uitgezonden tijdens de “Porch Episode” van zijn ‘fireside sessions’-livestream. Het is een politiek geladen selectie klassiekers, waaronder protestsongs als ‘Ohio’, ‘Alabama’, ‘Southern Man’ en ‘Campaigner’. Op de EP staat ook de gloednieuwe single ‘Lookin For a Leader 2020’, dat een gepassioneerd vervolg is op ‘Looking...