House en techno waren twee van de weinige genres die nog niet te horen waren tussen de immense variëteit aan stijlen op Couleur Café. Tot nu, want de nagelnieuwe Black Stage krijgt niet alleen een visueel nieuw jasje maar ook een ongeziene line-up, met een verfijnde selectie van 11 indrukwekkende beatmeesters, elk met een eigen exotische kijk op techno en house.

Vrijdag krijgen we bezoek van de funky Nederlanders Awanto 3 en De Sluwe Vos, openen doen we met de Italiaanse discoheld Alfonso Mauro....

Als opwarming voor de Tour de France, dé wielerafspraak bij uitstek, kunnen koersliefhebbers gedurende de hele maand juni voor hun favoriete sport terecht bij Sporza.

Vanaf dit weekend tot en met de Tour de France biedt Sporza een uitgebreid wieleraanbod aan, met zowel rittenkoersen als ééndagswedstrijden. Een overzicht vindt u hier terug.

  • 26/05 - 09/06: Hammer Series

Dit weekend start in het Noorse Stavanger het derde seizoen van...

Zojuist is bekendgemaakt dat "The Way You Take Time" is verkozen tot de NPO Radio 2 TopSong. De TopSong wordt wekelijks gekozen door de dj’s van Radio 2 en zal de komende week veel worden gedraaid op de radiozender. Komende zaterdag is Joe Buck te gast in het live-programma Muziekcafé op Radio 2. ‘The Way You Take Time’ is te horen in de emotionele commercial van PLUS supermarkt en in...