Zondag hield het Summer Carnival van de Amerikaanse zangeres P!nk halt in het Borussia Park in Mönchengladbach, de thuishaven van de Duitse eersteklasser Borussia Mönchengladbach. Wat konden we nog verwachten nu de Europese Summer Carnival tour van wereldster P!nk stilaan ten einde loopt? Werden we toch nog aangenaam verrast? Sloop er al wat vermoeidheid in de set? Of ging het hele stadion samen met P!nk door het dak?

GAYLE: groot potentieel

De jonge GAYLE mocht het carnaval op gang trappen met haar poppunk. Bij het...

Zondagavond sloot Karl Vannieuwkerke de laatste aflevering van Vive le vélo af met een primeur: de samenwerking tussen Sporza en Flanders Classics wordt met 7 jaar verlengd, van het komende wielerseizoen tot en met 2031. Zo kan de Vlaamse wielerliefhebber ook de komende jaren terecht bij Sporza voor de belangrijkste lokale wielerklassiekers, zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

Over welke wedstrijden gaat het?

De vernieuwde samenwerking omvat 8...

Op maandag 22 en dinsdag 23 juli brengt Telefacts Zomer een case die heel hard doet denken aan de parachutemoord in eigen land, waarbij Els Van Doren in 2006 het leven liet en waarvoor Els Clottemans veroordeeld werd. De Britse Victoria Cilliers had meer geluk. Al is het maar wat je geluk kan noemen…

Op Paaszondag 2015 ondernam de Britse Victoria Cilliers, een ervaren skydiver en fysiotherapeute voor het Ministerie...