Dua Lipa pakt op 27 november groots uit met Studio 2054: een mutlidimensionale live stream waarin muziek van haar nieuwste album Future Nostalgia, performances, theater en dans centraal staan. De show wordt uitgezonden vanuit een gigantisch magazijn dat volgebouwd is met fenomenale decors waaronder rollerdisco’s, prachtige kleedkamers en surrealistische tv shows. Daarnaast wordt Dua bijgestaan door een groot aantal bekende gast artiesten, dansers, acrobaten en skaters.

De show wordt live uitgezonden via het platform LIVENow in vier verschillende tijdzones. De show voor Europa...

Het modehuis GUCCI heeft voor de afsluitende campagne van zijn 'Epilogue'-collectie gekozen voor 'Mani Meme', een song van de groep Pas De Deux, vooral bekend van het nummer Rendez-vous, de Belgische bijdrage aan het Eurovisiesongfestival 1983. De muziek van Pas De Deux zal door GUCCI en de Kering Group (o.a. Balenciaga, Alexander McQueen...) gedurende een periode van 5 jaar internationaal gebruikt worden op hun sociale media, online-kanalen, events, tentoonstellingen en...

Een unieke editie zonder de meer dan 120.000 bezoekers die we gewoonlijk mogen verwelkomen. Uitgevers, auteurs en boekhandels in Vlaanderen zetten gezamenlijk de schouders onder dit project om boeken, lezen en leesbevordering onder de aandacht te brengen van het publiek en zoals gebruikelijk de aftrap te geven voor een eindejaarsperiode waarin het boek overal aanwezig is.

Boekenmarathon

Als de bezoekers niet naar de Boekenbeurs kunnen komen, komt de Boekenbeurs naar...