Met in alcoolstift geschreven Dadaïstische poëzie (Steppe paard uit Ruiter 1916) in de hand, ter voorbereiding van de aankondiging van de volgende new wave groep Cabaret Voltaire uit Sheffield, vinden we Marcel Vanthilt terug backstage op Sinner’s Day. Marcel is vandaag presentator en performer in één, energieker dan ooit , vol positiviteit! Scherp van tong, vol ambitie , en met hilarische geestelijke spirit, ideaal sfeertje om een Frontview interview aan te vatten.

Hoe voel je je op Sinner’s Day ?

“Heel goed, ik ben blij...

Tristan, het artistieke alter-ego van de 22-jarige vocaliste, songwriter en producer Isolde Van den Bulcke, brengt in maart volgend jaar de nieuwe EP ‘Delidoumia’ uit. De eerste single daaruit, ‘Weslanda’ is nu uit. Beluister ‘Weslanda’ hier.

Op 2 april stelt Tristan haar nieuwe EP voor in de Handelsbeurs in Gent. Tickets zijn nu te koop.

  • “Met “Weslanda” is Tristan klaar om België en hopelijk ver daarbuiten te gaan
  • ...

Brussels rock-monument en Belgische cultband La Muerte heeft (voor het eerst sinds lang) een nieuw (heavy) album klaar dat vandaag verschijnt op CD en Ltd 2LP via Bxls label Mottow Soundz en op 12 januari stellen ze het live voor in de AB in de nieuwe bezetting die ook in stond voor de studio-opnames.

Metal Hammer schreef ook dit over het nieuwe album: "Listen to this sufficiently loud and...