De Britse muzieklegende Bryan Ferry komt opnieuw naar België, dit keer houdt hij op zaterdag 15 juni halt in Bozar, Brussel. De voormalige frontman van Roxy Music zal tijdens dit concert zijn grootste hits, enkele covers en ook minder bekende parels uit zijn omvangrijk oeuvre spelen.

De invloed van Bryan Ferry op de hedendaagse popmuziek kan niet genoeg benadrukt worden. Sinds zijn debuut met Roxy Music in 1972, wordt Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolle muzikanten uit de pop- en...

Vandaag is de longlist bekendgemaakt van de LangZullenWeLezen-trofeeën. Dat zijn de boekenprijzen die de VRT en haar partners dit jaar voor het eerst uitreiken in het kader van de leesbevorderingsactie LangZullenWeLezen.

Er kan gestemd worden in tien categorieën of genres. Voor elke categorie heeft de vakjury 10 boeken geselecteerd.

Vanaf nu kunnen boekenfans hun favoriete boeken kiezen in elk van die categorieën. De LangZullenWeLezen-trofeeën zijn dus echte publieksprijzen.

Stemmen kan...

Jorden en Channah zijn terug in Portugal! Ons superduo duikt het nachtleven vanAlbufeira weer in, de hot spot voor een hete zomervakantie. Maareh... wordt er ook gescoord?

Jorden en Channah helpen in deze aflevering kandidaat Maran, een lieve, knappe meid, die een klein beetje onzeker is over haar uiterlijk. Ze durft daarom niet zo goed op jongens af te stappen. Volgens haar vriendinnen is Maran een super leuke meid en...