a fel gesmaakte concerten in het Sportpaleis kiest OSCAR AND THE WOLF volgende zomer voor de feeërieke en intimistische setting van het Minnewaterpark in Brugge. Een combi die alles in zich heeft voor een avond vol zomerse magie. De groep rond Max Colombie sluit op vrijdag 5 juli de eerste dag van het 38ste CACTUSFESTIVAL (5-7 juli 2019) af. De ticketverkoop voor Cactusfestival 2019 start op zaterdag 15 december 2018 om 10u!

Oscar & The Wolf

vr 05 juli — Minnewaterpark, Brugge

OSCAR AND THE...

Helmut Lotti heeft de wind in de zeilen. Met het knappe nieuwe album “Soul Classics in Symphony” sloot het grote publiek hem opnieuw in de armen, met als resultaat een gouden plaat bij release. Na elf weken in de hoogste regionen van de Ultratop albumcharts (waarvan 4 weken op 1) staat de nieuwe Voice Senior-coach nog steeds in de top vijf genoteerd.

Ook naar de live-concerten van de “Soul Classics...

Op zaterdag 5 oktober 2019 spelen The Analogues ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van ‘Abbey Road’, dit legendarische laatste studio album van The Beatles live in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 15 december om 10.00 uur.

Het album wordt zoals gebruikelijk bij The Analogues integraal, van begin tot eind gespeeld. De songs op ‘Abbey Road’ vormen opnieuw een rijk geschakeerd palet van orkestrale...