“Het avontuur van deze cd begon al lang geleden met de wens om weer eens met een producer in zee te gaan. Sinds ik in 1992 met Boudewijn de Groot als producer de cd ’Tussen de liefde en de leegte’ opnam was ik zelf de kapitein op het schip van alle cd’s die volgden. De afgelopen tien jaar was dat vooral in samenwerking met mijn band waarmee ik ook veel van het materiaal schreef.

Ik voelde de laatste jaren dat het tijd werd om die...

Vandaag ontmoet minister van Jeugd Benjamin Dalle een afvaardiging van het jongerencollectief JEZ!. Op tafel ligt het idee om een Vlaamse Dag van de Jongeren uit te roepen. Het jongerencollectief wil op deze dag jongeren verbinden en heel Vlaanderen laten kennismaken met alle kwaliteiten en talenten die de jeugd van tegenwoordig te bieden heeft.

Vanochtend riepen enkele jongeren van het collectief JEZ! de minister van Jeugd, Benjamin Dalle, op...

België beleeft een wonderjaar als wielerland. Op woensdag 12 oktober bekroont Het Laatste Nieuws in het bijzijn van de Belgische wielertop de glansprestaties van onze Vlaamse wielerwonders tijdens het Gala van de Kristallen Fiets. Ook wielerfanaten kunnen de uitreiking van dé wieleronderscheiding, die dit jaar gewichtiger wordt dan ooit, van thuis uit bijwonen: VTM zendt het gala met de uitreiking van de 31ste Kristallen Fiets voor het eerst live uit....