Na de aankondiging van Iron Maiden en Judas Priest als eerste headliners op de XL-editie van Graspop Metal Meeting, lost GMM al meteen de eerste grote lading namen. Onder meer Deep Purple, Deftones, Disturbed, Korn, Mercyful Fate en The Offspring zullen samen met een resem andere bands van donderdag 18 juni tot en met zondag 21 juni het beste van zichzelf geven op de vijf podia.

Graspop Metal Meeting is het grootste hardrock- en metalfestival van de Benelux en mag in 2020 zijn zilveren jubileum...

Ertebrekers losten dit voorjaar hun tweede langspeler 'Crème'. Die borduurt dan ook mooi verder op het verhaal dat ze met hun uitstekend ontvangen debuut 'Otel' al schreven. Een verzameling pretentieloze pop-funk met hier en daar suave mellowness, vrolijke uptempo songs en een lekkere beat onder de kont. Op 'Crème' maken Ertebrekers ook een duidelijk keuze voor 'de beat' en lekker clubben !

Na het aanstekelijke 'Paranoia' en poppy 'Shimokitazawa'...

So you think you have had enough of Take On Me? Think again!”, luidt het op de website van a-ha. De iconische videoclip van “Take On Me” heeft bijna 1 miljard views op YouTube en wordt o.a. gevierd met een documentaire over een van de populairste songs uit de 80’s.

‘The Making of Take On Me’ werd deze maand gelanceerd. Deze driedelige a-ha documentaire focust zich op het ontstaan van...