De line-up voor Live is Live 2024 krijgt meer en meer vorm, want we kunnen alweer enkele mooie nieuwe namen toevoegen aan het programma: Paolo Nutini en Warhaus komen op zaterdag 29 juni naar Antwerpen. Ook de eerste namen voor het tweede podium Dageraad kunnen we bekendmaken: Trixie Whitley, Arooj Aftab, Loverman en Bess Atwell.

Het programma van de tweede Live is Live-dag wordt weer aangespekt, want er zijn nieuwe namen voor zaterdag 29 juni: Paolo Nutini, Warhaus en Loverman. Combineer Italiaanse passie met Schotse...

2023 was een recordjaar voor Kinepolis. De omzet steeg met 21,1% versus 2022 tot € 605,5 miljoen en de EBITDAL steeg met 32,8%, tot € 151,4 miljoen. De netto winst verdubbelde zelfs, tot € 56,1 miljoen.

Met een nooit hogere omzet, EBITDAL en netto winst laat Kinepolis de Covid-episode volledig achter zich. De sterke omzetgeneratie werd gedreven door 20,6% meer bezoekers ten opzichte van 2022 in combinatie met een gestegen...

Na hun eerste EP 'Perspectives', die eind 2022 uitkwam en goeie kritieken kreeg en waarmee ze speelden in zalen als het Koninklijk Circus en de Bota , is het Brusselse kwintet OK PANDA terug met een tweede opus. Meteen vanaf de cover van de 'Chasing Home' EP, een illusie.

Van een afstand lijkt het op een stel op een taart, maar als je inzoomt zie je een eenzame...