Het is zover: Reggae Geel 2019 komt eraan! Vorig jaar werd onze 40e (!) editie nog een groot feest - waarvoor proficiat en een dikke merci aan zowel medewerkers als bezoekers. En nu maken we dan de eerste namen voor dit jaar bekend. Het belooft weer een topeditie te worden. Eentje waarbij de temperaturen naar tropische hoogtes zullen stijgen.

Als headliner op zaterdag wordt niemand minder dan Buju Banton verwelkomd. Terug van 8 jaar en 7 maanden weggeweest en nu al wereldwijd bejubeld voor zijn...

Afgelopen vrijdag gaven zanger Yves Segers en z’n partner Tom Bruggeman mekaar het jawoord op het gemeentehuis van Herzele. De ceremonie op het gemeentehuis vond plaats in intieme kring maar het kersverse koppel organiseerde om 15u00 een huwelijksceremonie in de Wattenfabriek in Herzele voor fans, vrienden en iedereen die hen genegen is zodat iedereen die het wil de mooiste dag van hun leven kan meemaken.

Tom en Yves leerden mekaar...

'Siren', de derde single van Reena Riot’s debuutalbum 'Nix' , is uit vandaag en schetst een desolaat landschap. Passie en overgave ebben langzaam weg en blinde liefde laat haar slachtoffer gedesoriënteerd en verscheurd achter.In de verte hoort ze de lokroep van haar lotgenoten. Zoekend maar vastberaden vinden ze elkaar in een strijd waar slachtoffer krijger wordt en meester slaaf.