De langverwachte Belgische première van Back to Black, de aangrijpende biopic over het leven van de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse, vond deze avond plaats in de Antwerpse concertzaal De Roma. De zaal waar ze nooit eerder stond, was in een mum van tijd uitverkocht en bracht haar nu weer héél even tot leven.

Amy Winehouse, een icoon in de muziekwereld wiens veel te korte leven een tragisch einde kende, wordt in de film Back to Black geëerd voor haar muzikale nalatenschap. Een nalatenschap...

Op maandag 20 mei keert de Spider-Man saga terug naar de Belgische bioscopen voor SPIDER-MONDAY. Goed nieuws voor de fans dus, die ervoor zorgden dat NO WAY HOME op nummer 5 pronkt in de lijst van beste box-office films aller tijden in België.

De bioscopen beginnen op dinsdag 23 april met de voorverkoop en draaien alle drie Tom Holland-films op maandag 20 mei:

1. Spider-Man: Homecoming
2. Spider-Man: Far...

Stand-up comedians Natalie Cuomo en Dan LaMorte gaan samen op tour en komen voor twee shows naar Nederland: op 5 oktober zijn ze te zien in Club Haug in Rotterdam en op 7 oktober in Boom Chicago in Amsterdam. Op deze avonden geven ze ieder een eigen soloshow. De kaartverkoop voor deze co-headlinetour start op vrijdag 26 april om 10 uur via Ticketmaster en clubhaug.nl.

De New Yorkse comedians Natalie...