‘When She’s Around’ is het licht op het einde van de tunnel op de nieuwe plaat van Milo Meskens die er dit najaar aankomt. Een nummer over bedeesde liefde. Over iemand toelaten, ook als het niet vanzelfsprekend lijkt. Meskens ziet parallellen in de kleine verschillen tussen hem en haar. Hij beschrijft hoe ze elkaar met die contradicties net aanvullen. En dat maakt het weer herkenbaar: “She just bought Nike’s, while I’m wearing Vans. The store with Adidas never stood a chance.”

In de verhalende...

C12 is een multidisciplinaire ruimte waar kunst en clubbing elkaar ontmoeten. Het is een plek waar vrijheid, diversiteit, creativiteit en alternatieve culturen worden beschermd tegen de buitenwereld, haar normen en beperkingen.

Als bezorgde leden van Belgische queer en flinta+ (vrouwelijk, lesbisch, intersekse, non-binair, trans, aseksueel) collectieven, heeft de C12, samen met: Burenhinder, Call of Dirty, Deep Down East, MISSFITTE, Not Your Techno, Psst Mlle, Queer Future Club, rebel et...

Vanaf september zal Meryem El Mandoudi (35) de ploeg van VTM NIEUWS komen versterken als journaliste. Meryem is geen onbekend gezicht bij DPG Media. Ze werkte in het verleden al op de nieuwsdienst van Qmusic en Joe. Daarna ging ze naar de VRT, waar ze jarenlang een van de gezichten van het jongerenjournaal Karrewiet was. Haar komst naar VTM NIEUWS is een logische volgende stap.

Meryem El Mandoudi: “Na

...