Na meer dan een decennium als gevestigde waarde in de rockmuziek, omarmt Foals opnieuw hun liefde voor het onconventionele met het dapperste en meest ambitieuze project uit hun carrière: niet één, maar twee verbluffende nieuwe albums onder de titel ‘Everything Not Saved Will Be Lost’. Los van elkaar maar toch samenhangend deelt het tweeluik een titel, thema’s en artwork. ‘Part 1’ wordt onthuld op 8 maart en ‘Part 2’ ziet het levenslicht dit najaar.

“They’re two halves of the same locket,” aldus frontman Yannis Philippakis....

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 komt rockformatie King Crimson voor twee concerten naar De Vereeniging in Nijmegen. Onder de bezielende leiding van gitarist Robert Fripp zal het publiek aldaar maar liefst drie uur in vervoering worden gebracht door een uniek staaltje progrock. De voorverkoop voor de twee concerten begint op zaterdag 26 januari om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Al sinds de oprichting eind jaren zestig combineert...

Amper een paar dagen na de release van haar nieuwste single ‘On va s’aimer’ kwam er bij Patrick Hamilton (producer van Ella Luna) totaal onverwacht een heel mooie mail binnen. Het was Gilbert Montagné blijkbaar niet ontgaan dat zijn nummer waar hij in 1984 een monsterhit mee scoorde, gecovered was door Ella Luna.

‘Ik had natuurlijk wel gehoopt dat Gilbert Montagné mijn versie van zijn nummer op de één of...