HEAR HEAR!, het nieuwe eendagsmuziekfestival op de festivalweide van Pukkelpop met o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar op de affiche, blikt terug op een erg geslaagde eerste editie.Met zo’n 15.000 festivalgangers was die eerste editie van HEAR HEAR!

een voltreffer op elk gebied. Licht, geluid, catering en vooral een geweldige line-up met o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar. Een beduidend ouder maar daarom niet minder enthousiast publiek liet het zich allemaal welgevallen en genoot zichtbaar van hun jeugdhelden of nieuwe ontdekkingen.

Wie het...

KATNUF (21), wiens echte naam Anas Kasmi is, een Belgische popartiest van Marokkaanse komaf. Kort na zijn eerste doorbraak met viral hit single Interessant staat hij alweer klaar met zijn volgende solo track genaamd ‘Van Mij Zijn’. Ook bij deze track wist KATNUF weer voor een ongekende hype te zorgen. Previews “Van Mij Zijn” behaalde vooraf aan release al meer dan 60 miljoen views op TikTok. Iets dat we in...

Eric Prydz komt met een extra HOLO show naar Ziggo Dome op woensdag 19 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. Tickets voor de eerder aangekondigde show die plaatsvindt op donderdag 20 oktober, zijn uitverkocht. De pre-sale voor de extra show start vandaag, vrijdag 12 augustus, om 15:00 uur en de reguliere kaartverkoop start dinsdag 16 augustus om 12:00 uur.

De legendarische Zweed was met zijn spectaculaire hologram-show in...