Village People is de titel van de vette, smerige en ook geweldige nieuwe single van Black Leather Jacket. Gitaren! Garage! Rock 'n' roll! En een video!

Je rock-'n-roll loepzuiver en onversneden? Met dit Antwerpse drietal ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums … maar vooral heerlijke songs, die rijkelijk refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

In 2017 wordt na de finale van De Nieuwe Lichting intensief getourd, en...

Vandaag verschijnt 'Human’, de nieuwe EP van YouTubesensatie dodie. 'Human’ is de opvolger van twee zelfuitgebrachte EP’s: 'Intertwined’ uit 2016 en 'You’ uit 2017, die beiden zonder al te veel promotie de top 40 van de UK album charts bereikten. De 'Human’ EP, die meteen de top 3 van de iTunes pre-order chart behaalde, is een verzameling van dodie’s meest persoonlijke en invloedrijke werk tot nu toe, waaronder de EP’s...

Johannes Faes, beter bekend als Tourist LeMC, heeft het gedaan; na de Roma verkocht hij nu de Lotto Arena uit. Dat de populariteit van de Antwerpse rapper de laatste jaren is toegenomen is duidelijk.

Eindelijk vond Bjorn ‘the guitar express of the North’ Berge tijd om een nieuw album op te nemen. Na zes jaar verschijnt “Who Else?” en toont het de veelzijdigheid van ‘one of the greatest European blues men’. Veel mensen kennen hem vooral live als een ‘rauwe gitaarhouthakker’, maar er is nu ‘more feel, tranquility and groove’ te horen en hij heeft meer ruimte om zijn kunsten als ‘virtuoso of the...

De Rock Werchter line-up wordt vandaag verrijkt met 10 geweldige namen. Elbow, Brockhampton en Charlotte Gainsbourg worden aan het programma van donderdag 27 juni toegevoegd. Janelle Monáe en Khruangbin zijn bevestigd voor vrijdag 28 juni. Nieuw voor zaterdag 29 juni zijn The Good, The Bad & The Queen en Angèle. New Order, Mac DeMarco en $uicideboy$ komen op zondag 30 juni naar Rock Werchter.

De tot op heden bevestigde namen...

Danny Fabry moet zowat de meest energieke zeventiger van België en omstreken zijn. De sympathieke zanger en eeuwige optimist blijft ook na 48 jaar op de planken enthousiast nieuwe nummers maken en het land doorkruisen om op te treden. Zijn eerste worp van 2019 is al meteen een feit en naar goede gewoonte spat de goesting er in zijn nieuwe single 'Zolang muziek in mij klinkt' weer af. Het nummer...

Het heeft even geduurd voor ze haar fans trakteerde op nieuwe muziek, maar vandaag lanceert Kate Ryan, samen met deejay en wereldproducer Sam Feldt, hun langverwachte single ‘Gold’. “Ik heb lang gezocht naar een opvallende, relevante sound. Ik vind het fijn om mezelf uit te dagen om nieuwe muziekpaden te bewandelen. De voorbije maanden waren intens, omdat Sam en ik de tijd hebben genomen om ‘Gold’ uit te werken. Het...

Enkele dagen na aankondiging van haar concert op 28 mei in de AB, is de show al bijna uitverkocht. Om zoveel mogelijk fans te laten meegenieten, besliste de Amerikaans-Belgische artieste om een tweede Brusselse datum aan haar concertplanning toe te voegen.

Een nieuwe kans om één van de meest interessante figuren in de internationale indie-scene live aan het werk te zien! Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

Een uitverkochte AB en Vooruit, headlinen op Rock Werchter en een plaatsje op verschillende andere zomerfestivals waaronder Couleur Cafe en Gent Jazz, en verschillende hitsingles. 2018 was een topjaar voor blackwave.!
Dat 2019 minstens even fantastisch wordt, staat al vast: ze spelen deze week maar liefst 3 keer op Eurosonic (NL), waar ze eergisteren de Music Moves Europe Talent Award in ontvangst mochten nemen; ze verkochten in een mum...

De boekingsafdeling van het allround entertainmentbedrijf House of Entertainment(HOE) is deze week officieel gestart. Het enthousiaste team, dat bulkt van de nationale en internationale ervaring en marktkennis, zet voluit in op klantvriendelijkheid,, een open communicatie en bereikbaarheid. Andere sterke troeven zijn, naast het zeer uitgebreide aanbod, de exclusieve artiesten en gezichten die verbonden zijn aan het boekingskantoor.

“In principe kan je bij ons iedereen boeken. Daarnaast hebben wij inderdaad...

Met haar 80 Was Machtig tournee bewijst Kate Ryan dat ze niet alleen een geweldige performer en verteller is, maar ook dat ze samen met haar band de beste muziek uit de jaren 80 live tot leven kan wekken. Nostalgie en (her)beleving. Een niet te missen concert die op zaterdag 16 februari 2019 doorgaat in Kursaal Oostende!

Kate...

Village People is de titel van de vette, smerige en geweldige nieuwe single van Black Leather Jacket. Gitaren! Garage! Rock 'n' roll!

Je rock-'n-roll loepzuiver en onversneden? Met dit Antwerpse drietal ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums … maar vooral heerlijke songs, die rijkelijk refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

In 2017 wordt...

Pagina's