40 jaar na de release van hun eerste single 'I Can't Live In A Living Room' brengt Red Zebra een nieuwe single uit. 'My Boss, The Robot' werd vandaag 1 April digitaal gereleased via de Bandcamp pagina van het Gentse label Wool-E Discs. In de komende dagen zal de single ook verkrijgbaar zijn via alle digitale & streamingplatformen. 'My Boss, The Robot' is de eerste nieuwe single in bijna 10 jaar en de voorbode op het nieuw te verschijnen verzamelalbum 'Songs And Stripes'...

Het langverwachte album van Lil Kleine, ‘Jongen Van De Straat’, verschijnt op vrijdag 3 april. Naast de singles 'Blijven', 'Het Geluid', 'Dichterbij Je', 'Rook', 'Af en Toe', 'Joanne' en de titeltrack, kondigde Lil Kleine gisteren de tracklist aan. De plaat telt maar liefst 22 tracks met bijdrages van Snelle, Ronnie Flex, Josylvio, WizKid, Maleek Berry en Frenna.

Vorige week vrijdag lostte Lil Kleine de titeltrack ‘Jongen Van De Straat’. De...

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van The Jesus and Mary Chain, dat initieel voorzien was op maandag 30 maart in de Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar vrijdag 26 februari 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop...

In deze bijzondere tijden beseffen we des te meer hoe belangrijk een goede gezondheidszorg is. Dokters, verpleegkundigen en andere zorgverleners staan dagelijks in de frontlinie en zetten hun gezondheid en leven op het spel om patiënten van de beste zorg te voorzien en om voor onze gezondheid te vechten. Hun tomeloze inzet en engagement wordt enorm gewaardeerd. Wij applaudisseren ’s avonds uit dank en respect voor alle zorgverstrekkers en kijken...

Na de release van laatste album 'Why Hasn’t Everything Already Disappeared?', traden art-punkers Deerhunter uit Atlanta op tijdens Le Guess Who? 2019 in Utrecht. Het festival deelt nu een video-opname van de band met drie nummers live tijdens LGW19: 'Sailing' (van het uit 2010 afkomstige album 'Halcyon Digest'), 'Take Care' (van 'Fading Frontier' uit 2015) en 'What Happens To People' van hun laatste album.

De video werd geregisseerd door Nick...

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Catherine Ringer chante les Rita Mitsouko, dat zou plaatsvinden op 15 april in Le Forum (Luik), wordt daarom verplaatst naar dinsdag 22 september. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze...

Op 3 april verschijnt de debuutsingle van de Nederlandse electropopzangeres charly haze, die tegenwoordig in Londen woont. Met dromerige, in reverb druipende vocalen verpakt in een weelderige productie, is ‘Tanlines’ een verfrissend voorproefje van de EP die voor eind 2020 gepland staat.

‘Tanlines’ omschrijft het nostalgische gevoel van een uitdovende zomerliefde vergezeld door galmende synthesizers en pakkende melodieën, die vergelijkingen oproepen met Purity Ring, Shura en Chromatics. “Het is een...

Met pijn in ons hart maken we bekend dat vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus VESTROCK op 5, 6 en 7 juni 2020 niet door kan gaan. Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers. Maar ook voor vrijwilligers, artiesten, partners en natuurlijk de organisatie zelf valt het zwaar dat het festival, na een lange voorbereiding, niet plaats kan vinden. We willen iedereen enorm...

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. De concerten van Noordkaap in de Ancienne Belgique worden daarom verplaatst:

  • Het concert van zaterdag 11 april wordt verplaatst naar zaterdag 29 augustus.
  • Het concert van zaterdag 18 april wordt verplaatst naar maandag 21 september.
  • Het concert van zaterdag 25 april wordt verplaatst naar zondag 4 oktober.

De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze...

Op dit moment zitten we allemaal in ons kot. Maar we hopen natuurlijk dat we tegen de zomer terug buiten kunnen om met z’n allen mee te zingen op markten en pleinen over heel Vlaanderen. Maar in je kot zitten betekent niet dat je niet samen kan zingen. Daarom lanceren we Vlaanderen Zingt ‘Laat de zon in je hart’: iedereen apart maar toch allemaal samen.

Iedereen mag meedoen: Je zingt...

Als een van de grootste namen uit de dance music maakt Netsky al meer dan een decennium lang elektronische anthems van het hoogste niveau, verspreid over talloze genres, landen, hitlijsten en dansvloeren. Nu keert het Belgische wonderkind, dat in 2010 zijn eerste successen boekte bij Hospital Records, terug naar het genre dat hem op de kaart zette: ‘I See The Future In Your Eyes’ wordt zijn eerste solo D+B plaat...

De coronacrisis treft de evenementenindustrie hard. Zo ook Loud Noise. We hebben vele clubshows en het indoor festival Prognosis inmiddels moeten annuleren of verplaatsen. Voor de festivals Dynamo Metalfest, Into The Grave en Das Oktober Metalfest ziet het er vooralsnog positiever uit. Het duurt nog even voordat deze evenementen beginnen en we hopen dat deze crisis dan inmiddels achter ons ligt.

We zijn ons dan ook als geen ander bewust...

Pagina's