De vijfkoppige Australische band Parcels delen hun nieuwe track Comingback, samen met een bijhorende videoclip. Het nummer werd door de band opgenomen in de La Frette Studios in Parijs, waar de band het nummer zelf produceerde. Het orkestrale arrangement op het nummer is van de hand van de GRAMMY-winnende muzikant Owen Pallett (Arcade Fire) en de finale mix werd gedaan door James Ford (Arctic Monkeys, Depeche Mode, Florence and The Machine).

Comingback is de opvolger van van de single Free. Beide nummers zijn de...

De tweede single van het aankomende The Velvet Underground muzikaal eerbetoon is een versie van I'm Waiting For The Man door Matt Berninger. Eerder kondigde Verve Records, het oorspronkelijke label van rockgroep The Velvet Underground, dit muzikaal eerbetoon I'll Be Your Mirror: A Tribute to the Velvet Underground & Nico aan.

Op het album zijn bijdragen van onder meer Iggy Pop, Fontaines D.C., St. Vincent, Thomas Bartlett, Sharon Van Etten...

Afgelopen vrijdag maakten The Starlings deel uit van een sterke Night of the Proms Summer Edition line up. Onder de Belgische artiesten mochten ze de spits afbijten en brachten pareltjes als ‘Mine’ en ‘Little Submarine’, inclusief een verrassend duet met Ozark Henry. (I’m your Sacrifice’)

Frontview Magazine zocht The Starlings backstage op, één uur voor aftrap of zoals Bart Peeters hen zo mooi aankondigde: “De vogeltjes, de tortelduifjes of The...

Naar aanleiding van hun nieuw samenwerkingsproject LUCY dat op 20 augustus verschijnt, stellen Dez Mona en het Antwerps barokensemble B.O.X de tweede single Dance With Me voor.

Het nummer gaat over het moment wanneer een dierbaar persoon zichzelf verliest aan een psychologische of neurologische aandoening en je de hand of schouder aanreikt om deze terug een veilig gevoel, een thuis, te geven.Meer bepaald gaat het over het mooie gebaar om...

anuit Italië kregen we zonet bijzonder slecht nieuws.

Måneskin liet ons weten dat ze hun concert op de Lokerse Feesten helaas moeten annuleren. Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen. Ook de band vindt dit bijzonder jammer en keek enorm uit naar het eerste festival van hun tour. De band liet ons het volgende weten:

"We are deeply sorry to announce this, but unfortunately...

Vandaag brengt Lost Frequencies met Calum Scott de single Where Are You Now uit. Het is de opvolger van zijn single Rise, die in maart van dit jaar verscheen en richting de 100 miljoen streams klimt. Nu meer en meer landen shows weer toelaten, maakt de Belgische producer en DJ zich op voor een zomer vol nieuwe avonturen.

Lost Frequencies (Felix De Laet) scoorde tien meervoudige platina singles en genereert...

Aanstormend talent ASHI heeft vandaag zijn EP Zaal 2 uitgebracht. De titel van de EP is een referentie naar de zaal van Club Air in Amsterdam, waar ASHI bekendheid kreeg als MC. Het is voor hem dé plek waar het allemaal begon.
Zaal 2 bestaat uit 11 zomerse clubtracks met o.a. featurings van Zoë Livay en Flori Del Pino. Ook hebben er verschillende producers aan de EP gewerkt, waaronder LA$$A...

De Night of the Proms Summer Edition 2021 doorstond eerst een fikse regenbui bij aanvang afgelopen vrijdag, vooraleer voluit te gaan met een sterke affiche. Het publiek kon rekenen op een Proms regenjasje én muzikale verrassingen. Ozark Henry die achteraan vanuit het publiek oprees en een duet aanging met The Starlings. (I’m your Sacrifice) en het innemende ‘Shallow’ door Silvy De Bie en John Miles.

Gabor Vosteen, deed zijn naam...

Sinds hun debuut op het Gentse platenlabel DEEWEE in 2016, heeft dit Belgische duo gestaag een reeks indrukwekkende EP's uitgebracht in de afgelopen vijf jaar. Vandaag kondigen ze de komst van hun vierde EP Martino aan dat op 27 augustus verschijnt.

Op de vijf tracks tellende EP is het analoge meesterschap van Asa Moto volledig te horen, waarbij het duo de grenzen opzoekt van wat hun uitgebreide collectie van apparatuur...

Na het succes van hun debuutsingle 'Leave The Door Open' hebben Bruno Mars en Anderson .Paak als Silk Sonic vandaag de opvolger 'Skate' uitgebracht. Ook de bijbehorende videoclip waarin Bruno en Anderson een groovy en zomerse serenade geven aan een skatecrew is vandaag verschenen. De video is geregisseerd door Bruno Mars en Florent Déchard.

...

"Mijn partner was zo enthousiast over dit nummer en de bijhorende clip. Gabriello kon niet wachten om 'Jessie' te delen met iedereen. Het biedt me troost dat we dit nog kunnen doen voor hem." - Conny, levenspartner Gabriello -

Dinsdag 6 juli 2021 moest de dag worden waarop de immer sympathieke en goedlachse zanger Gabriello de promotieregisters voor zijn nieuwe single 'Jessie' helemaal zou opentrekken. Het lot besliste er...

Deze namiddag ging in een bijzonder enthousiast Ethias Theater in Hasselt de nieuwe K3 Show in première! In deze show neemt Klaasje afscheid van K3. De fans konden brieven insturen met hun afscheidsboodschap. Hun nieuwste show is een interactief spektakel geworden met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes.

Aangezien deze tournee de afscheidsshow van Klaasje is, hebben Hanne en Marthe gevraagd aan de fans om twee brieven te schrijven...

Pagina's