Vandaag verschijnt 'WAAROM', de nieuwe single waarop IKRAAAN samenwerkt met jazzpianist Jef Neve. Een vrij onverwachte combinatie, maar wel een die haar vruchten afwerpt. De single, die uit niks meer dan stem en spaarzaam aangeslagen pianonoten bestaat, klinkt krachtig in al haar breekbaarheid. 'WAAROM' wordt vandaag uitgebracht met een videoclip. Die valt hier te zien.

Na het afgelopen jaar is het niet makkelijk om nog snel verbaasd te raken, maar de combinatie die 'WAAROM' mogelijk maakte doet ongetwijfeld verrast opkijken. IKRAAAN en Jef...

Jack Harlow sluit het jaar af met de release van zijn studio debuutalbum That's What They All Say op 11 december. De rapper bestormde eerder dit jaar de hitlijsten met de single 'WHATS POPPIN'. Ook bracht hij de EP Sweet Action uit en sleepte hij zijn allereerste Grammy-nominatie in de wacht in de categorie Best Rap Performance.

Pre-save hier...

Een goeie internetverbinding, meer heb je niet nodig om vanaf kerstavond te kunnen genieten van de uitgedoste 15-koppige liveband, een glamoureus showballet, de Kerstman én een unieke mix van musicalsterren en topartiesten: Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke brengen de grootste kerstklassiekers bij jou thuis.

Het is eens wat anders: een kerstspektakel, alleen of met z’n...

Enkele maanden na de release van zijn lockdown EP “PEPER”, lanceert de Brusselse rapper Peet zijn nieuwe single “Rêves”, featuring Zwangere Guy.

Peet over Rêves: "Ik wil het hebben over het vasthouden aan je dromen ondanks de tijd die het kost om ze te realiseren. Ik heb het ook over een aantal waarden in mijn leven, zoals je moet vechten om te krijgen wat je wilt. Ik blijf mijn dromen...

De meisjes van K3 hebben een nieuwe single uit met bijhorende videoclip: ‘Piramide van Liefde’. In deze videoclip maken we kennis met nieuwe beelden uit de film ‘Dans van de Farao’, die binnenkort in de bioscoop zal spelen. We zien ook hoe de meisjes voor het eerst van heel dichtbij kennismaken met een een dromedaris. Het nummer 'Piramide van Liefde' is te horen op het nieuwe album 'Dans van de...

Goed nieuws en slecht nieuws.

Doordat de corona maatregelen zwaar hebben huisgehouden in de culturele sector, werden onlangs meer dan twintig voorstellingen van de vierde Tirade-reeks, genaamd Belgarije, afgelast. Voor alle duidelijkheid: dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat Stijn Meuris noch bij de pakken blijft neerzitten, noch van een kleintje vervaard is. Vandaar dit exclusieve aanbod.

Op zaterdagavond 26 december - tweede kerstdag - vanaf...

Tijdens een bloedstollende halve finale van The Voice Senior werd er vanavond, vrijdag 4 december, gestreden voor de acht finaletickets van volgende week. De spanning was te snijden bij de kandidaten en ook bij coaches André Hazes, Walter Grootaers, Karen Damen en Sam Gooris die voor de laatste keer moesten snoeien in hun teams. Per team konden twee topfinalisten een plaatsje veroveren in de finale: Robin & Gerda voor team...

Nooit dachten Steven Borgerhoff (SJ Hoffman) en Sam Pieter Janssens (Clairval) eraan om nu al een album op de wereld los te laten. Maar de lockdown in maart 2020 besliste er anders over. Wat aanvankelijk begon als een heen-en-weer gemail van demo’s tussen beide muzikanten eindigde in het full album ‘Sweet Seclusion’.

Geen typisch album - to say the least - maar een instrumentale ietwat gedurfde plaat die voluit...

Op zaterdag 18 september 2021 speelt comédienne Katherine Ryan in de Philharmonie Haarlem haar nieuwe stand-up show Missus. Ryan is onder meer bekend van haar Netflix hitserie The Duchess, haar twee Netflix comedyspecials en talloze TV-optredens. Het is de eerste keer dat de populaire Katherine Ryan een show in Nederland gaat geven. Tickets gaan op vrijdag 4 december om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Katherine Ryan groeide...

Naked Song Walk Along wordt verplaatst van 12 december naar 15 mei 2021. Er wordt uitgeweken naar een andere datum, omdat de oorspronkelijke in de periode valt waarbinnen de aangescherpte coronamaatregelen van kracht zijn. Fink, David Keenan en Jordan Mackampa zijn en blijven de headliners van het festival en voor wat betreft de rest van het programma vindt er slechts één mutatie plaats: Meskerem Mees is verhinderd op de nieuwe...

IArtiest en producer San Holo (echte naam Sander van Dijck) staat bekend om het mixen van gitaren met emotionele en eerlijke teksten in zijn genre-buigende muziek en wordt algemeen erkend als een vernieuwer van elektronische muziek. Vandaag deelt hij de emotionele nieuwe single ‘bb u ok?’.

“‘bb u ok?’ is een vraag die je aan jezelf en de mensen om je heen kunt stellen” vertelt Sander over de...

De versoepelingen waartoe het overlegcomité afgelopen vrijdag besliste, maakt dat REAL BODIES, de verrijkende en intrigerende expo over de menselijke anatomie de deuren kan openen in Sportpaleis Antwerpen vanaf woensdag 16 december 2020.

MB Presents en Sportpaleis Group slaan de handen in elkaar om deze indrukwekkende tentoonstelling voor het eerst te verwelkomen in Antwerpen. De bezoeker verkent in deze expo het leven aan de hand van twintig echte, perfect...

Pagina's