Op Eén kon je net genieten van de vierde Zomerhit-show. Presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader ontvingen in Bredene weer een reeks topartiesten van bij ons én uit het buitenland. Dit jaar slaan Eén en Radio2 de handen in elkaar waardoor Zomerhit grootser is dan ooit. Dat wordt duidelijk gesmaakt door het publiek én de artiesten. Iedereen is het erover eens: geen zomer zonder Zomerhit.

De finale komt in zicht

Alsof er nog niet voldoende positieve spanning in de lucht hing, zorgden Olivia & Paul...

Afgelopen zaterdag meerden een aantal muzikale waarden aan in de jachthaven van Nieuwpoort met als vlaggenschip Simple Minds in de line-up. Terwijl het zomers geklede festivalpubliek zich insmeert met zonnecrème en nog wat koffiekransjes houdt op de flashy zitzakken en picknicktafels onder de bomen, doen de Nostalgie All Stars coverband en Emmy d’Arc de verschroeide Maritieme wei ontwaken.

Als de eerste hamburgers verorberd worden op het terrein, is het tijd...

PSYCHONAUT moet jammer genoeg last-minute hun show in Club StuBru van 7 augustus annuleren omwille van familiale redenen. Hieronder vind je hierover een statement van de band. We wensen hen sterkte toe. COBRA THE IMPALER neemt hun spot in.

“Due to a family-related health issue we unfortunately have to cancel our show at De Lokerse Feesten tomorrow. We can not express how sorry we are for this, and we were...

Voor de festivaldag op zaterdag 6 augustus mocht Festival Dranouter al in voorverkoop het bordje 'uitverkocht' uithangen. Zo'n 16.000 bezoekers tekenden present voor o.a. het laatste optreden van de Kortrijkse pop noir band SX Guido Belcanto, Tourist LeMC, Turfu, Fara én Het Beste Van 't Westen featuring Flip Kowlier, Brihang, Wannes Cappelle en Wim Opbrouck & Wim Willaert van De Dolfijntjes. Tijdens dit allstars project laten de West-Vlaamse helden nog...

De Zweedse alternative rock act (met EDM-invloeden) Smash Into Pieces heeft zijn vandaag nieuwe single-video ‘Freight Train’ uitgebracht, die net als de 2 vorige singles 'Heathens' en 'Throne' op het aankomende studio-album 'Disconnect' staat dat op vrijdag 9 september verschijnt.

Het in 2008 opgerichte Smash Into Pieces is een van de snelst groeiende rockbands ter wereld met 6 studio albums; 32 singles; meer dan een half miljard gecombineerde streams op...

Op 13 augustus 2022 keert het gratis toegankelijke hiphop-podium Capital Stage terug op de Bongerd in Heerlen. Na twee jaar noodgedwongen afwezigheid slaan poppodium Nieuwe Nor en The Notorious IBE de handen voor de vierde keer ineen om een brug te slaan tussen internationale IBE bezoekers en lokale hiphop-fans.

Capital staat voor hiphop in Heerlen. Onder deze naam presenteert de Nieuwe Nor de hiphop namen van nu, van toen én...

Op vrijdag 12 augustus 2022 brengt Senja Sargeant haar tweede single "Still Dreaming Of You" uit. Haar titelloze debuut EP staat gepland voor release op 23 september 2022. Senja was afgelopen maand al te gast bij het Veronica radioprogramma Soundz LIVE. "Deborah Parlor en Senja Sargeant stalen de show in Soundz Live", schreeuwde DJ Maurice Verschuuren van de daken.

Senja...

Nadat ze vorig jaar met ‘Smike’ voor het eerst een volwaardige musicalproductie maakten waarin hun volledige kinderkoor Singfonia mocht schitteren, geeft productiehuis The Singing Factory hun jongste talenten (7 tot 14 jaar) dit jaar opnieuw de kans om podiumervaring op te doen. Deze keer wordt het verhaal van ‘Wiet Waterlanders en de negende Compagnie van Heethoofden’, naar het gelijknamige jeugdboek van acteur, zanger en auteur Mark Tijsmans, op de planken...

Celien (29), dochter van zangeres en TV-icoon Margriet Hermans, heeft zich de voorbije jaren ontplooid tot een volbloed entertainer met een gouden stem. Door haar deelname aan 'De beste Singer Songwriter van Vlaanderen' zette Celien zich voor het eerst op de kaart als begenadigd liedjesschrijver. Maar ook haar passage in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ ging kijkend Vlaanderen niet onopgemerkt voorbij.

De nieuwe single 'Alles Ben Jij' is...

Op vrijdag 5 augustus 2022 zette Festival Dranouter haar 48ste editie officieel in. Op de line-up o.a. Rodrigo Y Gabriela, Go_A, Portland, Madou mét strijkers, Querbeat, Raske Drenge, Monsieur Doumani & veel meer. Zo'n 13.000 festivalgangers genoten met volle teugen van dit uitdagende muziekprogramma, de unieke sfeer, de originele foodstanden, talloze straatanimatie-acts... Het vernieuwde, afgewerkte festivalterrein met de nieuwe mainstage Chateau viel ook duidelijk in de smaak.

Uitbundige donderdagavond

Op...

Dit weekend is Oostende terug zon, zee en toeristen maar de afgelopen twee dagen was Oostende vooral metal, bier en vuur.

Rammstein kwam met zijn uitgestelde stadiumtour naar Park De Nieuwe Koers en het was duidelijk dat de fans hier hard naar hadden uitgekeken. Van festivalheadliner naar stadiumband die waar ze ook komen voor uitverkochtte concerten zorgen. De twee dagen die ze hier neerstreken waren niet anders. Stad Oostende en...

Zijn de tenten inmiddels ingekocht en de persoonlijke blokkenschema's gepuzzeld? De afgelopen week is weer een aantal aankondigingen gedaan; we zetten ze voor je op een rij. Lees meer over het kunstprogramma, je kans op een muzikale doorbraak bij de Coke Studio Sing-Along of een filmdebuut bij de Prime Video Casting Agency.

Eigenaar worden van een wolk bij Buycloud...

Pagina's