Na zeven maanden keihard verbouwen zitten de koppels van Huis Gemaakt in de laatste rechte lijn naar de finish. Op 26 mei wordt in de grote finale duidelijk wie de sleutels van zijn droomwoning in handen krijgt. In de halve finale op woensdag 19 mei om 20.40 bij VTM zetten de koppels een eindsprint in om de allerlaatste deadline te halen. “De überdeadline”, beseffen Ruben en Antje. Er resten de koppels immers nog twee dagen om hun pand tot in de details klaar te krijgen....

Drie keer goed nieuws voor jou vandaag: de line-up van de Dranouter Zomersessies XL wordt aangevuld met heel wat moois, er zijn extra tickets beschikbaar voor de (uitverkochte) Dranouter Zomersessies XL en we voegen extra festivalsfeer toe met de Palace-tent en straatanimatie!

De affiche van de coronaproof Dranouter Zomersessies XL (donderdag 5 augustus t.e.m. zondag 8 augustus 2021) zag er al fantastisch uit, met o.a. Hooverphonic, 20 jaar Flip Kowlier,...

At the bars nobody is missing’, hoorden we Arno de voorbije weken zingen op de radio, in een uitgeklede versie van ‘Solo gigolo’. Intensiteit zat, maar toch zat hij helemaal verkeerd, want we misten elkaar in de cafés, en dan zeker “senor Hintjens”, die net als iedereen lockdownfeestjes met zichzelf moest vieren. We waren allemaal een beetje ‘solo gigolo’s’ geworden.

Intussen kunnen de bars de zomer tegemoet* en vergast Arno...

Nothing But Thieves is terug met ‘Moral Panic’, een derde album geschreven voor het begin van de pandemie, maar dat ons op een aangrijpende manier terugstuurt naar een wereld die verdeeld is tussen emoties, angsten en vooral een enorme hoop. De vijf bandleden komen op zaterdag 23 oktober hun nieuw werk en nog veel meer live voorstellen in de Ancienne Belgique!

In het kielzog van illustere voorgangers als Muse, The...

Op vrijdag 14 mei 2021 sloten Charles en IBE de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen af met een duet van ‘Without You’. De reacties waren unaniem lovend. Charles en IBE besloten daarom om de nieuwe versie van de song als officiële single uit te brengen.

“Ik volg Charles al sinds haar eerste single ‘Wasted time’ en vond haar EP echt sterk. Dus toen ze vroeg om samen...

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Alicia Keys in het Antwerps Sportpaleis, initieel voorzien op 12 juni 2020 en vervolgens uitgesteld naar 12 juni 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op woensdag 15 juni 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog...

Afgelopen dinsdag kwam er eindelijk wat perspectief voor de cultuursector. Eind deze zomer gaan de deuren van de festivals en concertzalen weer open. In afwachting organiseert Cactus Muziekcentrum alvast een concertreeks in openlucht voor een beperkt publiek onder de noemer 'Buiten Spelen'. Het is de eerste echte liveactiviteit van de organisatie sinds de tweede lockdown eind oktober.

Algemene opluchting na het overlegcomité van dinsdag 11 mei. Perspectief, eindelijk. Bij Cactus...

Shaman’s Harvest keren terug met een nieuwe track van het aankomende studioalbum van de band. Klik hier om de nieuwe muziekvideo te bekijken: https://youtu.be/UV4HdAHx8go.

Shaman’s Harvest heeft tot nu toe zes albums uitgebracht, met een totaal aan 250M gecombineerde streams. 140M streams daarvan komen uit de US en 45M uit Europa/UK. De band heeft tot dus ver 100.000 albums en 415.000 singles verkocht. Daarnaast hebben ze...

LFF is de nieuwe single van Fiona Brown.

Soms zijn we onszelf beu en slaat de verveling toe. Blijven gaan, altijd blijven gaan, maar waarom? Over kijken, maar eigenlijk niet zien. In een waas leven, maar geen stappen kunnen zetten. De soul zoeken waarmee tegen het einde van het nummer mee gezongen wordt. Soms moet een mens gewoon een keer hard roepen om zichzelf te horen.

Naast Fiona Brown...

Foxlane is terug! Na een krap jaar radiostilte als gevolg van de coronacrisis staat de band te popelen om zich weer onder de mensen te begeven. De indierockers kregen al eerder de ogen op zich gericht, toen ze met het nummer 'Birmingham' een streamingshit wisten te scoren door in de playlist van de serie Peaky Blinders terecht te komen. Op 10 september van dit jaar komt het viertal met een...

Een zestal maand geleden werd Kayra Masson, een 18 jarige zangeres uit Ieper aan Eric De Clercq van Pure Entertainment voorgesteld.

Niettegenstaande muziek ten huize Masson nooit ver weg was (haar vader en oom zijn ervaren muzikanten en haar broer is DJ), kwam Kayra plots op een voor haar onbekend terrein te staan en voor ze het goed wist stond ze achter de microfoon voor een stemtest. Eric was onmiddellijk...

Internet Money drukt hun stempel in de hip-hopwereld met hun uitgesproken melodieuze en meeslepende productie, waarmee ze hit na hit maakten voor de meest opmerkelijke artiesten in de scene. Het collectief, opgericht door Taz Taylor, brengt vandaag hun nieuwe single His & Hers met Don Toliver, Gunna en Lil Uzi Vert. Het nummer ging als Apple Music World Record in première tijdens de show van Zane Low op BBC Radio...

Pagina's