Geen beats of raps. Geen la la la of polonaise. Gewoon een liedje om van te genieten. En om je radio toch maar een beetje luider te zetten… We stellen je graag ‘Zoet en Zuur’ van Sam Knoop voor.

Net als ‘7 Sloten’ is deze nieuwe single van Sam Knoop weer geschreven door Edwin Balogh. Producer Rob van Donselaar (o.a. Guus Meeuwis, Rowwen Heze en abel) en mixer Frans Hendriks (o.a. Doe Maar, Guus Meeuwis, Acda en de Munnik) hebben samen met de muzikanten Michel van Schie (o.a. Anouk, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer) en Maarten van Damme (o.a. abel, Rosemary’s Sons) een moderne basis gelegd voor deze topsong.

Met deze single introduceren we de jongere broer van Sam, Merijn Knoop. Merijn doet de 2e stem en zit ook in Sam’s live band.

Voorganger ‘7 Sloten’ bleek zowel in Nederland als in Vlaanderen een perfecte kennismaking met Sam Knoop. Er kwamen vanuit het publiek en de media uitstekende reacties en er was volop airplay op radio en tv. Ook in eigen land kon Sam tal van optredens en showcases doen en ging zijn debuut niet onopgemerkt voorbij.

De clip van ‘Zoet en Zuur’ zie je hier:

Joris Rasenberg (abel): “De muziek en de clip van Sam en zijn band doen me denken aan de begintijd van Abel. Melodieuze popmuziek gespeeld door een stel jonge honden met een flinke dosis positieve energie. Daarbij maakt de ontwapenende Nederlandstalige zang een oprechtheid voelbaar die Sam en zijn vrienden nog ver kan brengen.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over