De voorbije weken genoot Vlaanderen zichtbaar van het vierde seizoen van Tegen de Sterren Op. Gemiddeld 1.442.664 kijkers (872.671 bij de run op woensdag en 569.993 met de rerun op zondag; live +6) zagen tijdens de 9 nieuwe afleveringen de gelijkenissen tussen Nathalie Meskens, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Chris Van Espen, Tine Embrechts, Ella Leyers en de typetjes die deze negenkoppige onnavolgbare cast imiteerde. Op woensdag 12 maart 2014 is het nog één keer lachen geblazen met de laatste compilatie-aflevering.

In het Vlaams Parlement zijn er nog een paar praktische vragen over de uitstap naar de Grotten van Han. Liesbeth Homans (Tine Embrechts) heeft daar echter nog enkele bedenkingen bij. Mieke Vogels (Ivan Pecnik) maakt zich dan weer zorgen over de ecologische voetafdruk van deze uitstap. Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft haar dagelijkse live babbel met monnik Giel (Chris Van Espen) vanuit India, en in Merlina heeft Napoleon (Walter Baele) een nieuwe uitvinding bedacht: een berichtenvogel.

In de Slimste Mens ter wereld neemt Lesley-Ann Poppe (Nathalie Meskens) het op tegen Jelle Cleymans (Clara Cleymans) en Prem Radhakishun (Ivan Pecnik). Ondertussen is topproducer Regi (Jonas Van Geel) spoorloos. Misschien weet Eline De Munck (Eline De Munck) wel iets meer? Bartel Van Riet (Guga Baúl) vergast enkele jonge deernes op een Cola Light passage en in Eigen Kweek leert Frank (Jonas Van Geel) Julita (Clara Cleymans) autorijden, maar zij verveelt zich al snel.

In Schone Schijn komt Hyacinth Bucket (Nathalie Meskens) te weten dat alle oorlogsveteranen van WO I uitgenodigd worden in België voor een memorial. Onslow (Ivan Pecnik) is één van hen en Hyacinth maakt zich op voor een trip naar België. The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band (Clara Cleymans als Veerle Baetens en Tine Embrechts als Johan Heldenbergh) probeert een intimistisch liedje te brengen maar wordt overruled door het DJ-geweld van Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland (Chris Van Espen als Dimitri Vegas en Guga Baúl als Like Mike). En we gaan trending met de Bomma (Chris Van Espen): terwijl zij staat te shuffelen, slaat Miley Cyrus (Ella Leyers) aan het twerken en Willem Vermandere (Ivan Pecnik) aan het schoffel’n.

Tegen de sterren op vanavond om 20.35 uur bij vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: