De nieuwe Nachtwacht single 'Samen sterk' is vanaf nu te beluisteren. De bijhorende videoclip, die vorige week werd opgenomen in Steenbakkerijmuseum 't Geleeg in Boom, is morgen vanaf 17u te bekijken op het YouTube kanaal van Nachtwacht en op Studio 100 TV.

De single gaat over de kracht van vriendschap. Met vrienden om je heen, kan je elke uitdaging aan. En dat geldt zeker voor Nachtwacht: drie beste vrienden, elk met hun eigen sterktes, die samen het kwaad bestrijden. Dit is de tweede videoclip van Sophie Janssens, die nu al een jaar de rol van Keelin vertolkt naast Giovanni Kemper (Wilko) en Louis Thyssen (Vladimir).

  • Sophie Janssens (Keelin): “Deze single bevat een heel mooie boodschap over samenhorigheid. Wij willen die doorgeven aan onze fans!"
  • Giovanni Kemper (Wilko): “In 'Samen sterk' laten we zien dat je er nooit alleen voor staat. Samen met je vrienden sta je sterk."
  • Louis Thyssen (Vladimir): “Het nummer maakt duidelijk dat we als Nachtwacht een hechte band hebben. We hebben elk onze eigen unieke krachten, maar als we samenwerken zijn we nog zoveel sterker."

Nieuwe show 'De Bevroren Sneeuwkoningin'
En dat is niet alles! Sophie Janssens (Keelin), Louis Thyssen (Vladimir) en Giovanni Kemper (Wilko) kondigden eerder deze maand ook de nieuwe Nachtwachtshow 'De Bevroren Sneeuwkoningin' aan. In deze vijfde Nachtwacht show reist het trio naar het ijsplaleis van Sneeuwkoningin Frosta in de Onderwereld voor een cool, en koel, avontuur. De helden van Nachtwacht zijn vanaf september te zien in verschillende theaters in Vlaanderen.

Meer info op studio100.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over