Plein Publiek, dé culturele hotspot van Antwerpen, zorgt opnieuw voor een primeur. Vanaf woensdag 22 mei maak je kennis met BEZERKUS BINGO: een verrassende mix van de leukste hitjes, drag queen optredens én bingo. Bereid je voor op een onvergetelijke bingonacht die België nog nooit eerder heeft gezien. Dit grensverleggende concept waait over uit Nederland. De organisatie Drags Of Anarchy brengt BEZERKUS BINGO nu naar Plein Publiek in Antwerpen. DJ-sets van onder meer Disco Danny nemen je mee terug naar de hoogtijdagen van de disco, terwijl twee van de meest vermaarde drag queens van onder meer Drag Race Holland en Rupaul’s Drag Race, Janey Jacké en Reggy B de avond hosten en je meezuigen in hun spectaculaire optredens. En dat alles terwijl de aanwezigen strijden om te winnen tijdens een 4 uur durend interactief bingospel, mét als kers op de taart: een aantrekkelijke prijzenpot in het vooruitzicht! Chaos, entertainment, een interactief spel, dansende mensen op tafels en iconische prijzen: die elementen vatten BEZERKUS BINGO samen.

Noteer deze data voor deze niet te missen evenementen:

  • Woensdag 22 mei
  • Woensdag 24 juli
  • Woensdag 11 september

Van 19:00 tot 23:00 uur zal Plein Publiek transformeren in dé glamoureuze plek voor muziekliefhebbers , drag-fans en iedereen die zijn midweekse routine wil opfleuren.

Tickets zijn beperkt, dus reserveer tijdig je plek! Toegang vanaf 21 jaar. Voor ticketinformatie en updates: https://pleinpubliek.be/events/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over