Het puntje van hun stoel: daar worden de Familie-kijkers naartoe gedreven. Op dinsdag 27 mei 2014 keren Maarten en Roos – en met hen ook acteurs Michael Vroemans en Heidi De Grauwe – terug in de langstlopende dagelijkse serie van Vlaanderen. En hoe…

Maarten en Roos vertrokken een jaar geleden dolverliefd op wereldreis. Nu de reis op haar einde loopt, kondigt hun terugkeer zich aan en kijkt vooral Jan (Jef De Smedt) reikhalzend uit naar de terugkomst van zijn zoon. Voor Maarten en Roos naar België afzakken, besluit het koppel een laatste uitstap te maken in Pakistan. Ze trekken eropuit met een bus medereizigers, maar hebben geen idee van de nachtmerrie die hen op woensdag 28 mei 2014 te wachten staat. De bus wordt namelijk brutaal gekaapt door extremisten.

Het voelt alsof ik nooit ben weggeweest”, zegt Michael Vroemans. “Hoewel ik me een jaar lang op andere dingen heb gefocust, is acteren altijd mijn grootste passie gebleven. Ik ben dan ook ontzettend blij om terug in Familie te spelen. De verhaallijn rond Maarten en Roos wordt ongelofelijk spannend en is daarom een grote uitdaging. Ik kijk er naar uit om de Familie-kijkers mee te zuigen in dit spannende verhaal”. Ook Heidi De Grauwe is blij om opnieuw in Familie op te duiken: “We hebben al flink wat draaidagen achter de rug en die waren ontzettend fijn. Het voelt goed om opnieuw samen met Michael op de set te staan.”

De gijzeling van Maarten en Roos is de start van een uiterst meeslepende verhaallijn die iedereen in de ban zal houden en voor vuurwerk zorgt in de seizoensfinale op vrijdag 27 juni 2014.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over