Deze monumentale Bob Dylan Complete Album Collection Vol. One box bevat ieder officieel studio en live album van deze artiest ooit verschenen op Columbia Records. Vanaf zijn titelloze debuut uit 1962 tot Tempest uit 2012, 35 studio albums, 6 live albums en 2 cd’s met ‘sidetracks’: non album singles, b sides, filmmuziek, rarities en oddities. Alstublieft, the full Bob dus.

Vol One documenteert meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis aan de hand van de talloze ‘personae en transformaties’ die Dylan heeft doorworsteld in zijn woelige carrière als schrijver, singer-songwriter, muzikant en live performer, en de weerslag van zijn evoluerende kijk op onze maatschappij - en het leven in het algemeen - op zijn muziek.

De persreacties op- en het success van The Bootleg Series, Vol. 10 - Another Self Portrait (1969-1971), de recentste release uit de befaamde ‘Bootleg Series’, bewijzen nogmaals de blijvende relevantie en actualiteitswaarde van deze singer-songwriter extra-ordinaire.

Dit ‘naslagwerk’ verschijnt alsd cdbox (+boek) en als een ‘Limited Numbered Edition Harmonica-shaped USB’ op zaterdag 2 November as. Bovendien start de man binnenkort met een nieuwe Europese tour die Brussel zal aandoen (Vorst) op 10 november.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over