© Devid Camerlynck

Vorig jaar werd een nieuwe verkiezing boven de doopvont gehouden, met name Miss Shopping Flanders. Het was de Wevelgemse Caroline Stragier die het initiatief nam op voorwaarde dat Missmaker Ignace Crombé bereid was om deel uit te maken van haar bestuursgroep en met zijn professionele ervaring de verkiezing meteen op een hoog elan zou tillen.

De eerste editie werd een topper van formaat en dit succesverhaal krijgt dan ook een vervolg. Op 6 maart ll toonden 15 meisjes zich van hun beste zijde en maar liefst 900 aanwezigen vulden De Porseleinhallen te Wevelgem.

Het werd een zeer gevarieerde avond met een hoog showgehalte en tevreden kandidaten. Winnares werd Ginsy Ballan uit Avelgem, eerste eredame Alien Decock uit Wevelgem en tweede eredame Haydée Deloof uit Oostende.

Op 5 maart 2011 vindt de tweede editie plaats en dit alweer in De Porseleinhallen te Wevelgem. Het bestuur werd uitgebreid tot 8 personen, teneinde deze grootse organisatie optimaal voor te bereiden. De organisatie bekwam ook het statuut van vzw.

Tot 15 november 2010 kunnen geïnteresseerde meisjes hun kandidatuur alleen stellen via www.missshoppingflanders.be en worden nadien uitgenodigd tot de voorselectie op zondag 28 november. Uiteindelijk zullen 15 finalisten wedijveren om het fel begeerde kroontje en de mooie prijzenpot.

De verkiezingsavond wordt gepresenteerd door Ignace Crombé. Tussen de proeven en choreografieën van de finalisten zijn er optredens van zangeres Trisha, ambiancegroep Malibré en de befaamde Romeo's. In de jury zetelen tal van Bekende Vlamingen.

Hoe deelnemen?
Om in de voetsporen te treden van de actuele Miss Shopping Flanders Ginsy Ballan zullen beslist heel wat meisjes interesse betonen.

Voorwaarden tot deelname
-Tussen 17 en 26 jaar jong zijn in 2011
-De Belgische nationaliteit hebben
-Nederlandstalig zijn -Ongehuwd, niet gescheiden en kinderloos
-Aanwezig zijn op zondag 28 november 2010 op voorselecties in Menen
-Beschikbaar zijn op zaterdag 11 december 2010 voor persvoorstelling finalisten

Hoe inschrijven ?
Geïnteresseerde meisjes die willen deelnemen en die beantwoorden aan de diverse voorwaarden, kunnen hun kandidatuur stellen tot 15 november 2010. Dit kan alleen via www.missshoppingflanders.be bij de rubriek 'inschrijven'. Nadien ontvangen ze alle verdere info.

Voorselectie
Indien meer dan 15 meisjes zouden inschrijven, dan zal een voorselectie georganiseerd worden op zondag 28 november in de gezellige zaak Casa Mundo te Menen, teneinde uiteindelijk 15 finalisten over te houden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: