Na de eerdere aankondigingen van oa Lomepal, Balthazar, Morcheeba etc, kondigt BSF op 4 maart weer nieuwe namen aan, waarbij er steeds gestreefd wordt naar een mooie balans tussen gevestigde waarden / grote namen en nieuw talent / boeiende ontdekkingen. Vandaag mag het festival zeven nieuwe namen aan zijn programma toevoegen:

Arno (BE) // La Roux (UK) // SX (BE) // Salut C’est Cool (FR) ) // Swing (BE)...

Balthazar is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische rockscene. Op 17, 18 en 19 februari zet de groep het Koninklijk Circus in vuur en vlam tijdens drie uitverkochte concerten. Het BSF mag de artiesten verwelkomen als headliner op de Ethias Stage aan het Paleizenplein op donderdag ​20 augustus 2020​.

Balthazar moeten we u ongetwijfeld niet meer voorstellen. Sinds het succes van Thin Walls in 2015 heeft de...

Van 19 tot 23 augustus 2020 mag Brussel zich opmaken voor de 19e editie van het Brussels Summer Festival. Vijf dagen lang palmt dit feestelijke urban festival voor het hele gezin opnieuw drie legendarische plekken van de hoofdstad in. De gevarieerde line-up combineert indrukmakende nieuwkomers met gevestigde waarden.

De eerste namen voor de affiche 2020: Lomepal, Morcheeba, Therapie TAXI, en Bon Entendeur.

Nadat zijn eerste album uit 2017 dubbel platina...

Het concert waar de festivalgangers nog lang van zullen nagenieten is ongetwijfeld dat van Christine and the Queens. De zangeres opende het festival met haar beklijvende show vooraleer Giorgio Moroder, Booba, Lost Frequencies en Kyo het publiek met hun onvergetelijke optredens helemaal inpakten. Onze persoonlijke favorieten waren Pomme, Whispering Sons en Gringe die het centrum van Brussel mee in vervoering brachten tijdens deze vijfdaagse. Het BSF slaagde er met zijn...

Drie jaar na zijn spraakmakende doortocht op het Brussels Summer Festival komt Lost Frequencies de vlam terug aan de lont leggen met een gloednieuwe liveshow. Felix De Laet -de man achter de artiestennaam- is intussen uitgegroeid tot één van onze grootste ambassadeurs in het internationale dancemilieu. Hij maakte remixen voor -ondermeer- Major Lazer, Justin Bieber en Chainsmokers en scoorde nu al genoeg hits om een mooie Best Of mee te...

Met vijf dagen in plaats van tien wordt deze editie wordt compacter, maar des te intenser. “Daarmee komen we tegemoet aan de verwachtingen van het grote publiek. Het festival past zich aan aan het leven in de grootstad en het consumptiegedrag zoals zich dat vandaag aftekent bij concertgangers”, onderstreept Fabrizo Gentile, de gloednieuwe directeur van het Brussels Summer Festival.

Roméo Elvis werd onlangs verkozen tot Man Van Het Jaar in...

Reeds meer dan 24 000 festivalgangers zorgden voor een uitgelaten sfeer gedurende de 3 eerste avonden van het BSF, zowel op de Kunstberg als in La Madeleine, die sinds 2015 volwaardig deel uitmaakt van het festival en maar liefst 3 avonden na elkaar sold out was. Alle 10-DAY Passen zijn uitverkocht, enkel de 1-DAY Passen zijn nog verkrijgbaar.

Het werd alvast een droomstart en wij bedanken alle festivalgangers voor hun...

De bezoekers van het Brussels Summer Festival 2016 tekenen massaal in om van onze 15de editie een écht verjaardagsfeest te maken. Dat doet ons veel plezier, natuurlijk. Want: WE LOVE MUSIC ! WE LOVE BRUSSELS ! Er blijven nog slechts enkele 10 DAY PASSES over aan 55 euro (+reservatiekosten). Wees er dus snel bij, want deze voordelige promo-actie loopt af op 21 juni!

Met Balthazar, Louane, Lost Frequencies, Peter Doherty,...

Ondanks het heersende klimaat is de Europese hoofdstad nog steeds dé hoofdstad van de muziek. Het Brussels Summer Festival, dat dit jaar doorgaat van 5 tot 14 augustus, is er niet weinig trots op te kunnen meedelen dat de voorverkoop loopt als een trein. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

We hadden altijd al een programma om u tegen te zeggen, maar de affiche van deze "vijftiende verjaardagseditie" pakt uit met...

Tindersticks, Nada Surf, La Grande Sophie, Abd Al Malik, Beautiful Badness, Aprile, Guts, Anwar, Senso, Jeremy Loops, Mustii, Brisa Roché, Grandgeorge, Recorders, Vismets En Rose vullen de affiche aan van het Brussels Summer Festival dat dit jaar plaats vindt van 5 tot 14 augustus. In mei worden nog twee headliners toegevoegd – en niet van de minsten - waardoor deze vijftiende editie wellicht de meest uitzonderlijke tot nog toe belooft...