De bezoekers van het Brussels Summer Festival 2016 tekenen massaal in om van onze 15de editie een écht verjaardagsfeest te maken. Dat doet ons veel plezier, natuurlijk. Want: WE LOVE MUSIC ! WE LOVE BRUSSELS ! Er blijven nog slechts enkele 10 DAY PASSES over aan 55 euro (+reservatiekosten). Wees er dus snel bij, want deze voordelige promo-actie loopt af op 21 juni!

Met Balthazar, Louane, Lost Frequencies, Peter Doherty, Julian Perretta en meer dan zeventig andere artiesten op de affiche is deze massale belangstelling voor BSF uiteraard geen verrassing.

Met stip te noteren in de agenda: onze Happy Birthday-dag op 14 augustus aan het Paleizenplein. Vanaf 15u30 kan je daar terecht voor optredens van Compact Disk Dummies, The Sore Losers, Cocoon, Nada Surf En Peter Doherty. Er zijn cadeautjes en kortingen voor de vroege vogels!

Maar er zijn nog vanzelfsprekend nog meer mooie avonden om naar uit te kijken:

-A La Française, op 11 augustus vanaf 19u30 in de prachtige concertzaal La Madeleine. Op het programma staan drie jonge beloftes - ANNE SILA, BARBARA HERMANS, DELTA- en nadien eindigen we in schoonheid met LA GRANDE SOPHIE.

-LA SMALA & FRIENDS, op 7 augustus aan de Kunstberg. Intussen zijn al een aantal friends bekend, en het gaat om bijzonder goed volk: Caballero & JeanJass, Roméo Elvis, Lomepal, Convok en Hamza.

-LE CLUB, van 11 tot 14 augustus vanaf 18.00, in de Lokkettenzaal van Visit Brussels. Dit is de plek waar je als eerste het talent van morgen kan ontdekken. Wij zijn alvast erg onder de indruk van jonge beloften als Lylac, Marvin Jouno, After Marianne En Lisza!

Het is inmiddels een mooie traditie om veel Vlaamse acts uit te nodigen, en dit jaar staan ondermeer

Hooverphonic, Balthazar, Emma Bale, The Sore Losers, Dez Mona, An Pierle op de affiche. Daarnaast ook het beste uit Brussel en Walonië, met Grandgeorge, Aprile, Ulysse, Beautifull Badness, Alaska Gold Rush, My Diligence En Anwar.

Om lange files aan de de ingang te vermijden, raden we aan om je 10 DAY PASS vooraf in te wisselen. Dat kan vanaf 25 juli al aan de loketten van La Madeleine. Ook handig: je kan vanaf nu al drankbonnetjes bestellen via onze website WWW.BSF.BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: