Reeds meer dan 24 000 festivalgangers zorgden voor een uitgelaten sfeer gedurende de 3 eerste avonden van het BSF, zowel op de Kunstberg als in La Madeleine, die sinds 2015 volwaardig deel uitmaakt van het festival en maar liefst 3 avonden na elkaar sold out was. Alle 10-DAY Passen zijn uitverkocht, enkel de 1-DAY Passen zijn nog verkrijgbaar.

Het werd alvast een droomstart en wij bedanken alle festivalgangers voor hun geduld tijdens de verschillende veiligheidscontroles die dit jaar werden ingevoerd. Wij blijven alles in het werk stellen om de toegang tot de sites zo vlot mogelijk te laten verlopen, zonder in te boeten aan de gezelligheid die eigen is aan ons festival.

De komende dagen zien er uitstekend uit, met avonden die nu al zo goed als sold out zijn, waaronder 13 augustus op het Paleizenplein, en de milde weersverwachtingen ! We love Music ! We love Brussels !

Belangrijke info : Voor de avond van 13 augustus zal de inwisseling van Passen uitzonderlijk plaatsvinden vanaf 12u aan de ticketbalies van het Paleizenplein.

Meer info op www.bsf.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over