Onlangs mochten we jullie laten weten waar het Rock Am Ring festival volgend jaar zal doorgaan. De samenwerking met de Nurburgring zat er op en volgend jaar zal het festival dus doorgaan op de luchthaven van Mendig, zo’n 30km van de oude locatie.

Deze week hebben ze ook al enkele bands aangekondigd en dat zijn niet de minste! Tijdens het weekend van 5 tot 7 juni 2015 vieren ze de 30ste verjaardag van het Rock Am Ring festival en de 20ste verjaardag van het tweelingfestival Rock Im Park, met niemand minder dan Foo Fighters, Die Toten Hosen en Slipknot als headliners. Zet daarbij ook nog bands als In Flames, Lamb Of God, Mötorhead, Papa Roach, Rise Against ... dan ziet dat er al helemaal niet slecht uit!

Voor degene die al snel beslissen om te gaan, vanaf 6 oktober 2014 kan je via www.eventim.de al een vroegboekkorting krijgen en betaald je voor 3 dagen slecht € 160, incl. parking, camping en reserveringskosten.

Wie nog meer wil weten, verwijzen we door naar www.rock-am-ring.com en www.rock-im-park.com. We houden jullie zeker op de hoogte hier op de site!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Am Ring 2015
Datum: 
5-7 juni 2015
Locatie: 
Mendig Luchthaven
Meer informatie
Meer over