De geruchtenmolen draaide al even op volle toeren en vorige week vrijdag konden we het eindelijk ook bevestigen: Morrissey komt naar België! Hij concerteert op woensdag 26 november in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets voor het concert gingen gisteren in verkoop en één dag later mogen we het bordje 'uitverkocht' al bijna bovenhalen! Om tegemoet te komen aan dit overweldigende succes voegt Morrissey een extra Belgisch concert toe aan zijn tournee. Ook op donderdag 27 november staat hij op de planken in de Stadsschouwburg, naar aanleiding van de release van zijn schitterende comebackplaat 'World Peace Is None Of Your Business'.

En er is nog meer goed nieuws van het Morrissey-kamp, want het Britse icoon laat weten dat hij niemand minder dan Anna Calvi uitnodigde om hem tijdens zijn Antwerpse optredens te vergezellen. Deze Brits-Italiaanse singer-songwriter deed al heel wat stof opwaaien in ons land, met twee alom geprezen langspelers, vier geweldige AB-passages (in 2010 tweemaal als opener voor Grinderman en in 2011 en 2014 als headliner) en een optreden in The Barn van Rock Werchter 2012. Gewapend met een gitaar en een hemelse stem, weet Anna haar publiek keer op keer in diepe vervoering te brengen.

U krijgt op 26 en 27 november dus twee muzikale genieën voor de prijs van één! Tickets voor beide concerten zijn nu te koop. Snel zijn is de boodschap!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Morrissey
Datum: 
Woensdag 26 november 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over