Comedy queen en RuPaul's Drag Race winnares Bianca Del Rio kondigt haar terugkeer naar Europa aan met haar nieuwe stand-up comedy tour, Dead Inside. De tour brengt hét dragqueen-icoon op 28 september naar de Capitole in Gent. Tickets voor Bianca Del Rio’s Dead Inside stand-up comedy tour zijn te koop vanaf dinsdag 14 mei om 10u00 via greenhousetalent.com.

De nieuwe stand-up tour van de doorgewinterde komiek zal gaan over politieke thema’s en de correctheid hiervan, pop én cancel culture, actuele gebeurtenissen, en het algemene dagelijkse leven kijkend door de ogen van iemand die "dood is vanbinnen” maar toch overal humor in vindt.

"I'm coming out of my crypt and hitting the road again to remind everyone that I'm still DEAD INSIDE! If you enjoy irreverent humour, like sparkly costumes, and are NOT easily offended...this is the show for you!" - Bianca Del Rio

"Dead Inside” volgt op het enorme succes van Bianca's twee meest recente comedy tours, "Unsanitized”, waarin ze optrad voor uitverkochte zalen in maar liefst 99 steden in 27 verschillende landen, en "It's Jester Joke”, waarmee ze geschiedenis schreef als de eerste drag queen die een headline show speelde in een uitverkochte Wembley Arena én Carnegie Hall.

Fans kunnen hun favoriete zelfbenoemde ”clown in een jurk" opnieuw verwachten op het podium met dezelfde bliksemsnelle humor en vlijmscherpe tong waar ze de afgelopen jaren van zijn gaan houden. Bianca is een pro in het entertainen van haar publiek, en haar fans kunnen zich verheugen op een overvloed aan interactie tussen het komische icoon en de aanwezigen in de zaal. Want, wanneer de "Joan Rivers of the Drag World" een microfoon in haar handen heeft, is werkelijk niemand nog veilig.

Tickets voor Bianca Del Rio’s Dead Inside stand-up comedy tour zijn te koop vanaf dinsdag 14 mei om 10u00 via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over