Vrijdag 13 en zaterdag 14 september is het zover, Repmond Rock 2024! Jullie hebben er even op moeten wachten, maar geduld is een schone deugd. Dit jaar lossen we in één keer de volledige affiche.

Scoor de eerste tickets

We stellen jullie met trots voor aan één van de belpop iconen: Admiral Freebee! Met hits als ‘Oh Darkness’, ‘Rags ‘n Run’, ‘Einstein Brain’,... heeft Tom Van Laere en zijn band heeft alle ingrediënten ter beschikking voor een intens concert op Repmond Rock.

Ook Bizkit Park knalt op ons podium! Ze brengen op spectaculaire wijze hulde aan Nu-Metal. Alle classics uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, ... ze moeten er allemaal aan geloven.

Tropische vibes komen dan weer van Wahwahsda die een mix aanbieden van Engelstalige reggae en Antwerpse rap. Zonnige sound, ritmische beats, instant festivalsfeer! Thrive In Chaos, de winnaar van Repmond Rock ZKT, zal Repmond Rock openen op zaterdag. Ze bieden een eclectische mix van rockinvloeden aan met eigen muziek, wat zorgt voor een unieke sound.

Ja, er zijn ook dj's en beats! Belgian finest Faisal en Stijn Van De Voorde & Thibault Christiaensen maken het feest compleet. bijgestaan door De Boiteurs als onze huisdj.

Afsluiten doen we met DJ-Drummer/wizard Michael Schack. Gekend als drummer van onder andere Milk Inc., Netsky en nu ook Regi Live. Hij brengt een unieke en energetische set, 100% de moeite!

Ook dit jaar is er een tweede stage en dat onder de verse naam ‘Zweetkeet’. Hier is het losgehen op talentvolle DJ's zoals Juwlz, Hunter, Spiessens, Friendzone, Clueless en Stien!

Gratis zomerbar

Op vrijdag 13 september geniet je van gratis inkom op de Repmond Rock Zomerbar met onder meer:

DJ Bobby Ewing
Hij maakt deel uit van Discobar Galaxy, maar is ook solo een begenadigd draaitafelatleet met flink wat kilometers op de teller. Hij heeft nooit kunnen beslissen welk muziekgenre hij nu het leukste vindt, dus draait hij ze maar allemaal: house, disco, soul, funk, 80’s, 90’s, 00’s.

Radio Botanique
Niet zomaar een discobaar. Als drie werkpaarden krijgen ze elk publiek aan het dansen, springen en het zingen dankzij een eclectische platenkeuze, dolle jingles, scherpe bindteksten, bizarre rekwisieten en debiele dansjes.

Kortom, sfeer én entertainment verzekerd, zeker als je daar nog LOUxBILLY, Laszlo Biro en Klaas Faes aan toevoegt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: