We zijn verheugd om de volledige affiche voor Rock Ternat 2024 met jullie te delen. Dit jaar belooft weer een onvergetelijk weekend te worden vol geweldige muziek, goede vibes en overheerlijk eten.

Vrijdag

Vrijdagavond 23 augustus trappen we af om 18u met voor iedereen wat wils! Op het hoofdpodium brengen we een eerbetoon aan drie iconische albums uit 1994 met coverbands die de platen van Weezer, Therapy! en Green Day van dat jaar tot leven brengen. Dat wordt een nostalgische trip.

Nadien gaan we helemaal los op de High Voltage Party, gepresenteerd door Radio Willy DJ's: Tomas De Soete, Annelies Orye en Eppo Janssen. Verwacht je aan de beste rockschijven aller tijden die je gegarandeerd op de dansvloer brengen EN houden!

Voor de liefhebbers van een meer intieme en gezellige sfeer is er onze Secret Garden, waar Dansbenen samen met DJ Vega en Mambele je laten swingen op vergeten en minder vergeten dansparels en de meest crazy ontdekkingen. Geef Vega twee draaitafels en het is gegarandeerd feest!

Zaterdag

Op zaterdag 24 augustus is iedereen welkom vanaf 16u30 voor een classic festivaldag boordevol geweldige artiesten! Lokale helden KAJIKAMA, De Mens en Berre zullen het publiek opwarmen, gevolgd door optredens van Starsailor, de Jeugd van Tegenwoordig, Compact Disk Dummies en Used. Traditioneel sluiten Metropolitans het Rock Ternat weekend af met een knal!

TICKETS voor het gezelligste festival zijn te koop via de website https://rockternat.be/ . Volg verder alle nieuwtjes op de voet via onze Instagram, Facebook en website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over