Op maandag 24 augustus 2015 gingen de hemelsluizen open boven het Klein Strand van Oostende. De gietende regen kon de pret tijdens de laatste opname van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op echter niet bederven. Christoff verraste het publiek met een nieuwe co-presentatrice en deelde voor de gelegenheid het podium met niemand minder dan Slongs Dievanongs, vertolkt door Nathalie Meskens.

De hevige regen zorgde er wel voor dat de avondopnames niet helemaal zoals gepland konden verlopen, waardoor de laatste uitzending op vrijdag 28 augustus 2015 er net iets anders zal uitzien. Beelden van de avondopnames worden afgewisseld met dagopnames én de hoogtepunten van de voorbije afleveringen.

Naast Tegen de Sterren Op-acts van De Romeo’s, Sergio & Selah Sue en 2 Fabiola komt de echte Slongs Dievanongs oog in oog te staan met haar lookalike (Nathalie Meskens). Met hun versie van Wannabe zorgen de twee meteen voor heel wat swag op het podium. Christoff, Stan Van Samang en Tom Helsen blikken nog één keer muzikaal terug op Liefde voor Muziek. Naar goede gewoonte wordt Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op op vrijdag 28 augustus 2015 afgesloten met enkele verrassende covers. Hoe klinkt Teleromeo van K3 in de versie van School is Cool? Wat doet Willy Sommers met Sun In Her Eyes van Tom Helsen? Welke invulling geeft Nielson aan I Want It That Way van de Backstreet Boys? En wat doet Ian Thomas met Sexy Als Ik Dans van Nielson?

Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op uitzending aflevering 3 op vrijdag 28 augustus 2015 om 21.25 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: