De Amerikaanse brassband Lucky Chops heeft in 2015 een enorme groei doorgemaakt. De band kenmerkt zich door een uniek geluid en een enorme dosis energie.

De roots van deze band liggen bij de LaGuardia Arts Highschool in New York, waarna ze hun kunsten vertoonden op straat, in kleine zalen en in de New Yorkse metro. In 2015 steeg hun populariteit dankzij een Zuid-Amerikaanse toerist van wie een video viraal ging op het internet. Binnen enkele dagen hadden miljoenen mensen de opname gezien en al snel volgde een Europese tour.

Terug van hun tour werd Lucky Chops de huisband van de MTV talkshow ‘Girl Code Live’ en maakte een breder publiek kennis met de muzikale en magische kunsten van deze unieke brassband. In 2016 wordt de fanbase verder uitgebreid, staat de teller van hun video’s inmiddels op ruim 40 miljoen views en neemt Lucky Chops langzaam de hele wereld over met de pure magie die on-stage ontstaat.

Op 26 november treedt de brassband op in Trix Club (Antwerpen). Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 3 juni om 11u via www.greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lucky Chops
Datum: 
26 november 2016
Locatie: 
trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over