Childish Gambino kondigt vandaag met veel enthousiasme zijn langverwachte wereldtournee "The New World Tour” aan. Op zaterdag 23 november 2024 zal de Amerikaanse wereldster en multitalent het podium betreden in de ING Arena in Brussel. Tickets voor "The New World Tour” zijn te koop vanaf vrijdag 17 mei, om 10u00 via greenhousetalent.com.

Naast de aankondiging van "The New World Tour” verraste Gambino zijn fans ook met de surprise release van het nieuwe album Atavista (3.15.20 reimagined versions), inclusief 2 nieuwe tracks "Atavista'' en "Human Sacrifice''. Bovendien bracht hij de officiële videoclip voor "Little Foot Big Foot" uit, geregisseerd door Hiro Murai en met Young Nudy.

Childish Gambino, ook bekend als Donald Glover, brak door met zijn debuutalbum "Camp" in 2011, later volgende "Kauai” in 2014 en "Awaken, My Love!” in 2016 met de monsterhit Redbone (meer dan 1.5 miljard streams op Spotify). In 2018 bracht hij de single "This Is America” uit waar hij headlines mee haalde over heel de wereld. Hij releaset in 2020 zijn meest recente album "3.15.20", dat nu opnieuw is uitgebracht met nieuwe versies van de nummers.

Naast zijn muzikale carrière is Glover ook acteur en schitterde hij onder meer in zijn eigen award-winnende serie "Atlanta”. Hij leende zijn stem uit aan personages als Spider-Man en Simba in The Lion King (live action). Childish Gambino is een ware duizendpoot en heeft meerdere Golden Globe Awards, Grammy's, Primetime Emmy Awards en Guild Awards op zijn naam staan.

De langverwachte wereldtournee start op 11 augustus in Oklahoma City, op 23 november komt hij naar Brussel, de dag erna staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Tickets voor "The New World Tour” zijn te koop vanaf vrijdag 17 mei, om 10u00 via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over