Vanavond trakteert VTM zijn kijkers op een nieuwe VTM Filmtopper, deze keer opnieuw een première van formaat: The Chronicles of Narnia - the Voyage of the Dawn Treader.

Deze Amerikaanse avonturenfilm uit 2010 is de derde film die Michael Apted regisseerde op basis van het gelijknamige boek uit de reeks ‘The Chronicles of Narnia’ van auteur C.S. Lewis. En dat deed hij met succes, want ook de verfilming van het vierde boek maakt zijn opwachting. In de derde editie verblijven Edmund (Skandar Keynes) en Lucy (Georgie Henley) tegen hun zin de hele zomer bij hun vervelende neefje Eustace (Will Poulter). Op een dag komt het schilderij met het schip de 'Dawn Treader' tot leven en voor ze het weten bevinden de drie zich op het magische schip. Nadat koning Caspian (Ben Barnes) de drie vrienden redt, ontdekken ze dat ze zijn beland in een spannend avontuur op de oceaan van Narnia...

Naast The Chronicles of Narnia - the Voyage of the Dawn Treader wordt de kijker deze week bovendien extra verwend met nog een tweede tv-première op zaterdagavond, namelijk de kaskraker Changeling met Angelina Jolie in de hoofdrol om 22.25.

Filmtopper vanavond om 20.25 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: