Talent alert! In navolging van het succes van de film 'A Beautiful Life' op Netflix, met name dankzij de nummers “Hope This Song Is For You” en “Honey, I'm So High”, begint zanger, songwriter en acteur Christopher aan een grote internationale tour! En België wordt daarbij niet vergeten. Christopher treedt op 1 oktober voor het eerst op in La Madeleine in Brussel!

In zijn thuisland Denemarken is Christopher al jaren een ster. Hij heeft inmiddels vijf albums op zijn naam staan en stond meerdere keren op #1 in de Deense hitlijsten. Op twintigjarige leeftijd, in 2012, bracht hij het album “Colours' uit, een aanstekelijk popdebuut bedoeld om de harten van tienermeisjes te veroveren. Zijn aangeboren talent deed de rest. De artiest met de betoverende glimlach sloeg zijn slag en scoorde hit na hit. Vier albums later, in 2023, maakte Christopher een fascinerend debuut in de filmwereld met de hoofdrol in de Netflix-productie ‘A Beautiful Life’, waarvoor hij ook de soundtrack schreef. De film ging meteen viraal en belandde over de hele wereld bovenaan de hitlijsten.

Met meer dan 3 miljard streams op zijn naam is Christopher nu klaar om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. 2024 belooft dan ook een uitzonderlijk jaar te worden voor de jonge artiest. Aanstaande vrijdag onthult hij "ONE", een nieuwe single die de voorbode is van een nieuw album, dat hij live zal brengen op 1 oktober in La Madeleine! Mis het niet om Christophe live te ontdekken, het avontuur is nog maar net begonnen!

START TICKETVERKOOP: op vrijdag 26 april om 10u via livenation.be.
TICKETPRIJS: €27,40 - Staanplaatsen (incl. servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over