Zangeres/presentatrice Tess organiseerde samen met haar verloofde/manager Pascal Van den Beek gisterenavond hun “vrijgezellenfeest” in de Rooden Hoed in Antwerpen. Het koppel trouwt op zaterdag 16 juni in de Antwerpse Kathedraal. De huwelijksreis heeft het koppel uitgesteld tot het najaar want na het huwelijk gaat Tess voluit voor haar muzikale carrière. Want met een single als "The Wild side" ziet de toekomst er alvast zeer rooskleurig uit.

Naast de voltallige Vlaamse pers had Tess ook veel bekend volk uitgenodigdreborn en tess voor haar “vrijgezellenfeestje”. Zo kwamen o.a. Pim Symoens, Charles Van Domburg (Magical Flying Thunderbirds), Dimitri van Tomme, Anneke van Hoof, Reborn, Christoff, Showbizz Bart, Idool 2007 Dean, Elke Vanelderen en Veronique De Cock, … meevieren op het geweldige feestje in de kelders van de Rooden Hoed. Het toprestaurant is trouwens eigendom van Tess haar verloofde Pascal.

Maar voor het echte feestje losbarstte maakte Tess van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe single “The Wild side” voor te stellen aan pers en publiek. In een muzikaal intermezzo dat bestond uit “Hold on”, de soundtrack van de VTM serie spoed, en de nieuwe single “The Wild side” overtuigde Tess iedereen moeiteloos. Na het eerste exemplaar uit handen van Koen Goossens (ARS entertainment) gekregen te hebben, bracht Tess, luid aangemoedigd door familie en collega’s, nogmaals “The Wild side”. De single die sinds vrijdag in de winkelrekken beloofd alvast een dikke hit te worden.

Na het muzikale intermezzo mochten alle remmen losgegooid worden op het echte vrijgezellenfeestje van Tess & Pascal.

Foto's Tess vrijgezellenfeestje

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: