Vorig jaar sloeg het spektakel “Vlaanderen zingt Hazes” in als een bom, letterlijk! Daarom komt deze productie terug in Roeselare, Hasselt en Leuven! De reacties van pers & publiek op vorige voorstellingen waren dan ook overweldigend:

"Passie en tristesse (...) Zo moet dat zijn!" (Het Nieuwsblad)
"Een schot in de roos!" (AVS)
“Ontegensprekelijk fenomenaal!” (ATV)
"Ik heb gelachen, ik heb geweend, ik heb uit volle borst meegezongen!" (Gentblogt)
“Lang geleden dat ik zo genoten heb! Het was fantastisch!” (toeschouwer op Radio 2)

Rasacteur Luk De Bruyker kruipt in de huid van een fictief Vlaams volksfiguur & programmaboekverkoper André De Smet, die net als Hazes heel wat tegenslagen kende in zijn leven, maar telkens opnieuw troost & kracht putte uit de mooie songs van André Hazes. Het hele levensverhaal van André Hazes is verteld vanuit het perspectief van een volksfiguur, doorspekt met de grootste Hazes hits. Het resultaat is een beklijvend portret dat blijft nazinderen.

De hits van Hazes worden gebracht door de alomprezen Luc Caals die eerder al vriend & vijand verraste met “Caals Zingt Hazes – A Tribute To André”. Bijgestaan door een 7-koppig orkest en 2 background zangeressen brengt Caals op een adembenemende wijze de grootste Hazes-hits weer tot leven. Oprecht en ontroerend geeft hij een nieuwe dimensie aan de onsterfelijke songs.

Dit ultiem eerbetoon aan de keizer van het Nederlandse levenslied laat jong en oud meezingen. Want tijdens “Vlaanderen zingt Hazes” wordt iedereen van harte uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen met de grootste hits als “Een Beetje Verliefd”, “Zij Gelooft In Mij” en “Zeg Maar Niets Meer”.

Zo wordt Vlaanderen zingt Hazes een hartverwarmende tribute vol nostalgie, amusement en ontroering! Een tribute die Hazes recht wil doen! Smeer dus alvast die stembanden en laat u horen op dit grote André Hazes-feest !

Vlaanderen Zingt Hazes
Op 3 oktober om 20h in CC De spil te Roeselare,
Op 10 oktober om 20h in Cultureel centrum te Hasselt,
Op 15 november om 20h in 30 CC te Leuven!
Info en tickets op 0900 69 900 of www.musichall.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: