2010 afsluiten in stijl? Geniet dan samen met vrienden en familie op oudejaarsavond van een exclusief discofeest op een unieke locatie: Viage Theatre in hartje Brussel.

Zet 2011 goed in dankzij een speciaal live optreden van de wereldberoemde groep The Gibson Brothers. Deze broers met Antilliaanse roots maakten in de jaren 1970 en 1980 het mooie weer met discohits als ‘Come to America’, Non stop dance’ en ‘Cuba’. Als eerste Franse groep ooit haalden ze de top van de hitlijsten in Europa én Amerika. In 1983 bereikte de groep haar allergrootste succes met ‘Que sera mi vida’ met een verkoop van meer dan 5 mil joen exemplaren. Vandaag reizen de broers nog altijd de wereld rond met hun discosalsastijl, die keer op keer garant staat voor onbeperkt partyplezier en topentertainment!

Na de broers is het de beurt aan dj Simon Le Saint, die tijdens een spetterende afterparty de gloriedagen van de disco doet herleven.

Viage biedt u die avond een exclusief all-in pakket aan. Voor ! 175 (excl. reservatiekosten) per persoon geniet u van de live show, een aperitief, een gastronomisch viergangenmenu, twee glazen champagne (één voor en één na middernacht).

Wenst u een tikkeltje meer, dan kan u voor het Luxepakket opteren: voor ! 490 per twee personen (excl. reservatiekosten) krijgt u de live show, een aperitief, een gastronomisch viergangenmenu, één glas champagne voor middernacht, één fles champagne na middernacht en één overnachting met uitgebreid ontbijt in het vijfsterrenhotel The Plaza in Brussel aangeboden.

De deuren openen vanaf 19u, het diner start om 19u30 en het live optreden om 23u30. De dresscode is stadskledij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: