Met pijn in het hart moeten de organisatoren de Miracle Metal Meeting, gepland voor 18/05/2024, annuleren. Na zorgvuldige evaluatie van de huidige situatie, zijn ze tot de conclusie gekomen dat we het festival niet kunnen laten doorgaan zoals gepland.

Ondanks de vele inspanningen en het enthousiasme dat velen hebben getoond, hebben ze helaas niet het niveau van voorverkoop bereikt dat nodig is om het succes en de kwaliteit van het evenement te garanderen. Ze begrijpen de teleurstelling en het ongemak dat dit kan veroorzaken voor de fans, artiesten en partners die hebben uitgekeken naar de Miracle Metal Meeting.

Deze beslissing werd niet licht is genomen. Ze hebben verschillende opties onderzocht om het evenement toch te laten plaatsvinden, maar uiteindelijk moeten Ze prioriteit geven aan de algehele kwaliteit en beleving.

Voor degenen die al tickets hebben gekocht, zal de terugbetaling automatisch worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode. Men kan de terugbetaling binnen maximaal 2 weken op de rekening verwachten. Degenen die hard-copy tickets hebben gekocht, kunnen hun geld terugvragen bij de verkoper.

Ze willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die de Miracle Metal Meeting heeft gesteund en interesse heeft getoond in het bijwonen ervan. Jullie passie en toewijding betekenen veel voor hen en het spijt ons oprecht voor de teleurstelling of het ongemak dat deze annulering ongetwijfeld veroorzaakt.

Ze willen iedereen ook oproepen om andere events volop te steunen door het kopen van een ticket in voorverkoop. Elke organisatie rekent immers op de nodige voorverkoop, enerzijds om financiële redenen, maar vooral om een kwaliteitsvolle organisatie te kunnen neerzetten en dit kan alleen als men een goede inschatting kan maken van het aantal bezoekers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: