Onder anderen Dua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Nile Rodgers, Boy George en Yungblud maken deel uit van enkele van 's werelds grootste acts die in de serie zullen te zien zijn

Disney+ onthult nieuwe beelden voor de indrukwekkende documentaireserie “Camden” die in mei exclusief op Disney+ in première gaat, met 's werelds grootste popmuzikanten, waaronder Dua Lipa als uitvoerend producent van de serie.

Met toegang tot enkele van de grootste muzieksterren ter wereld wiens levens voor altijd werden veranderd door dit kleine deel van Londen. De serie onthult de buitengewone en nooit eerder vertelde verhalen over hoe het leven en de carrière van sommige van de meest iconische muziekacts door Camden zijn vormgegeven.

Op de nieuwe beelden die vandaag werden onthuld zien we Dua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Nile Rodgers, Boy George en Yungblud. Ook Pete Doherty en Carl Barat van The Libertines, Mark Ronson, Questlove, Black Eyed Peas, Soul II Soul’s Jazzie B, Chuck D and Sister Bliss van Faithless zullen te zien zijn in de serie.

De originele serie wordt geproduceerd door Lightbox, het productiebedrijf dat is opgericht door de Oscar-winnende producent Simon Chinn en de Emmy-winnende producent Jonathan Chinn in samenwerking met Day One Pictures, het productiebedrijf dat mede is opgericht door Amy Winehouse's oorspronkelijke manager Nick Shymansky en Radical22. Asif Kapadia is de regisseur van de serie. De regisseurs van de afleveringen zijn Toby Trackman, Yemi Bamiro en Sarah Lambert. Gaby Aung is serieproducent. Uitvoerende producenten zijn Simon Chinn, Jonathan Chinn en Suzanne Lavery voor Lightbox, Nick Shymansky, Jasper Waller-Bridge en Ben Friedman voor Day One Pictures en Dua Lipa en Dukagjin Lipa voor Radical22.

Disney+ is verkrijgbaar voor €10.99 per maand - zonder verborgen kosten en met de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen. Er is voor elk wat wils om naar te kijken, met toevoegingen van nieuwe series, blockbusterfilms en exclusieve Originals gedurende het hele jaar onder de zes merken: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, met een bibliotheek aan entertainment die alles omvat van documentaires tot veelgeprezen drama en komedie tot klassieke animatie. Klanten kunnen genieten van heel wat content, van het nieuwste seizoen van “The Kardashians” of FX's "The Bear", tot de nieuwste muziekdocumentaireseries en -films zoals “The Beach Boys” en “Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)", of “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” die morgen, 26 april, in première gaat op Disney+

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over