We hebben het geprobeerd. Achter de schermen bundelden alle Brugse cultuurhuizen de krachten om jullie in deze vreemde tijden met uitZOMERlijk Brugge toch een culturele zomer te bieden en op die manier onder andere ook de zwaar getroffen muzieksector een steuntje in de rug te geven.

Dit leek in juli ook aardig te lukken gezien het enthousiasme van zowel publiek als artiesten, die zich allen gecharmeerd wisten door de mooie, intieme locaties van zowel House of Time als de tuin van het Gezellehuis.

De uitverkochte concerten van zowel The Bony King Of Nowhere, Bert Dockx, Portland, Jan Verstraeten als DVTCH NORRIS op die locaties deden ons ook uitkijken naar de nog komende concerten van Flip Kowlier (6/08) en Lyenn (7/08). Helaas besliste het stadsbestuur van Stad Brugge ondertussen, in het kader van haar preventieplan tegen de heropflakkering van het COVID-virus, om alle nog geplande activiteiten van uitZOMERlijk Brugge te annuleren. Hierdoor komen ook deze geplande concerten jammer genoeg te vervallen.

Ticketkopers worden via mail op de hoogte gebracht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: