Twee bekende gezichten nemen het samen met hun partner tegen elkaar op in De Parenclub met Rani De Coninck als presentatrice. In de eerste aflevering op zaterdag 22 februari 2014 om 19.50 is de eer aan Katja Retsin en Jan Schepens tegenover Sean Dhondt en Allison Scott om elkaar wat beter te leren kennen voor het alziend oog van de kijker.

De eerste aflevering van De Parenclub is meteen goed voor een tv-debuut. VTM- en JIM-presentator Sean Dhondt staat voor het eerst niet alleen, maar samen met zijn Amerikaanse echtgenote Allison Scott in de spotlights. Hij leerde haar in 2009 kennen in Las Vegas. Het klikte meteen en amper een jaar later was Allison al naar België verhuisd om te trouwen met Sean. In de eerste aflevering van het nieuwe spelprogramma vertellen ze openhartig over hun eerste kennismaking, hun trouwfeest, hun tatoeages én ze onthullen ook een en ander over hun uitgaven, hun hobby’s en hun kinky fantasieën.

Het andere bekende duo dat we in de eerste aflevering wat beter leren kennen, is showbizzkoppel Katja Retsin en Jan Schepens. Zij ontmoetten elkaar wat dichter bij huis, meer bepaald in een café in Gent. Na 23 jaar zijn ze nog steeds samen en hebben ze drie kinderen. Gelukkig getrouwd staat uiteraard niet gelijk aan nooit eens van mening verschillen. De vraag ‘Wie kan het best pijn verdragen?’ levert al meteen een hilarische discussie op.

De koppels komen niet alleen zelf aan het woord. Ook Seans JIM-collega en goede vriendin Eline De Munck komt iets pikants vertellen over Allison en Sean. Koen Schepens, de broer van Jan, deelt bovendien een straf verhaal over Katja, Jan en een dode hond. De vraag is en blijft echter of hun verhalen echt waar zijn.

De 35 liefdesparen in het publiek trachten een romantische reis te winnen door de gewoonten van koppels in Vlaanderen zo goed mogelijk in te schatten. Benieuwd of het winnende bekende koppel het winnende publiekskoppel naar het verre Cuba, of toch op zijn minst naar Amsterdam krijgt in de spannende finale.

Hoeveel procent van de Vlaamse koppels had nog nooit getongzoend voor ze hun partner leerden kennen? Hoeveel bedpartners heeft de Vlaming gemiddeld voor hij zich settelt? En hoeveel procent van de koppels heeft gemeenschappelijke tatoeages? Begin alvast te gissen. Wat we nu al meegeven, is dat zowel Sean en Allison als Jan en Katja tot die laatste, getatoeëerde categorie behoren.

Download de volledige persmap van De Parenclub via deze link.

De parenclub elke zaterdag om 19.50 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: