Smeer je kuiten in voor een heroïsche koers op rollen, schakel een versnelling hoger op de beats van je favoriete dj’s en trek al feestend de sprint aan naar het wielervoorjaar.

ETAPPE 1: KOERS OP ROLLEN
Vorm samen met je collega’s, medestudenten, wielervrienden, medesupporters... een wielerploegje van 4 en strijd voor eeuwige roem op de rollen. Of ga alleen de uitdaging aan tijdens de individuele tijdrit. De mannen van Kartje Kilo brengen verslag uit op geheel eigen wijze.Niemand minder dan Sir Bradley Wiggins zal het feest – letterlijk - op gang trappen samen met de Gentse burgemeester Mathias De Clercqen schepen van Sport Sofie Bracke. Wiggins, zelf geboren in Gent, geeft het startschot voor de Koers Op Rollen. Fans van Wiggins kunnen het wielericoon later op de avond ontmoeten tijdens een signeersessie.

Om een mentale tik of chasse patate te vermijden, verwachten we je met zoveel mogelijk uitbundige supporters. Willen de benen niet mee? We reiken op het einde van de avond een prijs uit voor de origineelste wieleroutfit en beste supportersgroep.

ETAPPE 2: FLITSEND WIELERFEEST
Haal je beste dansmoves boven tijdens sets van DJ Shizzle le Sauvage, Deejay Mister T en Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob. Sluit ‘en danseuse’ aan bij het peloton en laat Kunstencentrum Vooruit uit zijn voegen barsten. Remmen los en demarreren maar!

GRATIS TOEGANG

  • GRATIS Inschrijven voor de Koers Op Rollen kan via inschrijven@balpedal.be met vermelding van ploegnaam en contactgegevens ploegkapitein (naam en telefoonnummer). 4 fietsers per team.
  • Individuele deelname? Hiervoor kan je inschrijven op de avond zelf.
  • Schrijf je GRATIS in voor de party: www.balpedal.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over