Het theaterduo Vrouwentongen, de actrices Vera Puts en Karin Jacobs, zijn volgend seizoen met drie producties op stap: twee hiervan voor jongeren (via de scholen) en één cabarateske voorstelling voor volwassenen, waarmee ze onder andere in het Fakkeltheater te zien zijn in oktober 2016.

Oude koeien brengt het verhaal van Rita en Nicole, twee bevriende lustige weduwen, een verhaal over een 50-jarige vriendschap. De twee actrices werden gecoachet door Leah Thijs, en de muziek werd gecomponeerd door Jelle Cleymans, trouwens de zoon van Karin. Oude Koeien is een tragikomedie met een nootje muziek, een vleugje gejodel, en waarin gedanst wordt.

Daarnaast is dit duo te zien in de twee stukken voor jongeren (secundair onderwijs) waarmee ze op tournee gaan. In WWW. (Wij Willen Werk Punt) ligt de klemtoon op de do’s en don’ts van het solliciteren, en werd reeds meer dan 400 keer gespeeld. Ikandani, is dan weer een stuk over faalangst en stress voor jongeren vanaf 12 jaar. Voor meer informatie : de website van Vrouwentongen.

Paljas Producties brengt verder ook nog de herneming van Vriendinnen, met Marleen Merckx en Annemarie Picard, een stuk over een levenslange vriendschap tussen Marie en Florentine naar het Fakkeltheater (mei 2017).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: