Party plezier is een belangrijk onderdeel van Suikerrock. 'Feel the vibe' staat niet voor niets in onze baseline. Zo is de Veemarkt al enkele jaren een fuifzone met de Poliakov DJ Stage, maar de meest legendarische party zal dit jaar echter plaatsvinden op de Grote Markt. Op zaterdag 27 juli komen Dimitri Vegas & Like Mike Suikerrock helemaal aan flarden knallen! Daarvoor brengen ze niet alleen hun indrukwekkende lijst aan hits mee, maar ook enkele vrachtwagens vuurwerk, streamers, confetti, video, lichteffecten.... Een mega show waarbij we de superlatieven niet zullen sparen, een spektakel dat nog lang zal nazinderen!

De tickets gaan in sneltreinvaart de deur uit, dus haast je! Tickets via onze ticketshop en ookTicketmaster

Poliakov DJ Stage line-up

De Poliakov DJ Stage staat garant voor drie dagen feest en party op de Veemarkt.
Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. Dit jaar zijn dat de Studio Brussel Filefuif residents Amber Broos, Proudmich, Dj Walt en Deejay MrT, en op zondag retro grootheden Dave Lambert en Jan Vervloet. Daarvoor spelen de winnaars van de dj-wedstrijd via vi.be. Vrijdag en zaterdag wordt vooral all-round, zondag retrohouse. Op zaterdag zal er ook een tribute gebracht worden aan The Prodigy, die oorspronkelijk op dat moment op het hoofdpodium zouden staan.

De wedstrijd via vi.be eindigde vorige vrijdag en onze jury met daarin o.a. Jan Vervloet had de gigantische taak om uit de 287!! inzendingen 8 winnaars te kiezen, waaronder talent uit eigen streek, zoals MACHA!, Soundwarz en Frank Dendaz. Dit zijn de 8 gelukkigen:

  • MACHA!
  • JørdanB
  • Soundwarz
  • ROVER
  • Whosten
  • Frank Dendaz
  • Moodtronic
  • HD

De volledige line-up vind je op de Suikerrock website.

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn online beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. In Tienen kan je terecht bij Fi' Elle en voor de rest van België kan je terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster.

VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
26 - 28 juli 2019
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over