Begin 2010 doet “Alors on Danse” de internationale hitparades ontploffen. In enkele weken tijd wordt de eerst onbekende Stromae één van de grote muzikale fenomenen.

Stromae breekt alle records. Zijn eerste album “Cheese” is nu goed voor Platina in eigen land! Van “Alors on Danse” gingen er in heel Europa en zelfs over de oceaan 1.500.000 exemplaren over de toonbank. Kanye West moest er niet lang over nadenken om de remix te doen!

Muziekwonder Paul Van Haver houdt zich al van kindsbeen af bezig met hiphop en electro. Zelf speelt hij ook slagwerk. Stromae groeide op in Brussel als zoon van een Rwandese vader en Belgische moeder. Hij maakte thuis zijn eigen muziekstudio. Singer, songwriter en zelfs producer, Stromae is het allemaal. Hij maakt zijn nummers helemaal zelf, ver van de commerciële markt. Via het internet wordt hij ontdekt en sindsdien is Stromae zelf ook door verstomming geslagen door hoe hij mensen van België tot in Duitsland en verder tot in heel Europa aan het dansen weet te krijgen. Deze 25-jarige kerel heeft talent.

Bovendien zit hij nog vol ideeën en wil hij veel meer dan enkel dansen! Zijn muziek gaat over zijn werk maar ook over zijn moeilijkheden, over liefde, over echtelijke problemen, over zijn leven en over zijn toekomst. Zijn poësie heeft een soort stedelijke wreedheid maar bevat toch telkens weer een positieve boodschap. Hij vindt een perfect evenwicht tussen het diepzinnige en het frivole. Het succesverhaal gaat dus ook verder na “Alors on Danse”. De hits volgen elkaar op, kijk maar naar “Te Quiero” en “House ‘Llelujah”. Stromae staat voor een nieuwe muzikale stroming. Op 14 december speelt hij voor een uitverkochte Botanique. Maar geen zorgen voor de fans, wan Stromae geeft ook op 4 maart in de Ancienne Belgique het beste van zichzelf!
  
Stromae

Vrijdag 4 maart 2011 – 20u00

Ancienne Belgique, Brussel
Tickets kunnen vanaf nu gereserveerd worden via Proximus Go For Music 0900 260 60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: