'Starlight Dreamer' is wellicht het emotioneel sterkst geladen nummer dat A Murder in Mississippi tot nu toe heeft uitgebracht. Deze ballad heeft voor de band een ontzettend diepe betekenis en was misschien net daarom één van de songs die er het gemakkelijkst uitvloeiden.Het nummer omschrijft een universeel herkenbaar gevoel van gemis en verdriet na het verlies van een dierbare; en over hoe pijnlijk het is om iemand in het onbereikbare los te laten. 'Starlight Dreamer' moedigt aan om vast te houden aan herinneringen en dromen die troost en warmte kunnen bieden. Zo hoeft een strijd die gestreden is nog niet verloren te zijn. 'Starlight Dreamer leidt verder de pre-order campagne in van het nieuwe album 'Hurricana' dat op 12/11/2021 verschijnt.

A Murder in Mississippi speelt een mengeling van americana, country, folk, blues en zelfs een scheut Irish melodies. De bandleden delen hun passie voor muziek en brengen hun unieke achtergronden samen tot een breed gamma aan klanken, en creëren zo een eigen stijl. Van zachte harmonieën tot opzwepende melodieën.

  • “'Een schoolvoorbeeld van americanarootsmuziek." Dansende Beren
  • "A Murder In Mississippi heeft met Leander Vandereecken een opmerkelijke zanger en de samenzang met de dames in de band klinkt geweldig." daMusic
  • "Het hoge feel-good gehalte is alvast catchy genoeg om de doorsnee Lindy Hopper aan het dansen te zetten!"Maxazine

Videoclip 'Wrong Side Of The Road'
Videoclip 'Forever And A Day'

Live:

  • 24 oktober, La Petite Fabriek, Doornik
  • 27 oktober, CC de Leest, Izegem

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: