Nu de koude winterdagen in aantocht zijn, is het weer tijd om binnen te spelen. En dat doe je natuurlijk met de K3 cadeautjes van Karen, Kristel en Josje! Speel samen met je vriendinnen het K3 spel ‘Wat heb ik aan?’ en word de stylist van K3! Uitgespeeld? Dans en zing dan mee met K3 en word ook een superster! Met de K3 microfoon kun je een echt optreden geven op een van de topsongs van K3. Of oefen samen met K3 de coolste moves op de K3 dansmat en maak je optreden compleet! Het kan allemaal met de leukste K3 cadeautjes! Swing dus snel naar de winkel, want het K3 spel ‘Wat heb ik aan?’, de K3 dansmat en de K3 microfoon zijn vanaf vandaag verkrijgbaar!

Spel ‘Wat heb ik aan?’
In het K3 spel ‘Wat heb ik aan?’ ben jij de styliste van K3. Karen, Kristel en Josje zijn dol op kleren! Josje houdt van stoere spulletjes, Karen draagt graag een leuk rokje en Kristel is dol op hoedjes. In dit spel ben jij de styliste van K3. Kies de mooiste kleren en accessoires voor de K3'tjes uit. Je tegenspelers moeten raden welke outfits jij de meiden hebt gegeven. Gebruik de babbelbox in de doos om de K3'tjes zelf het juiste antwoord te laten geven! Wie als eerste kan raden hoe de K3-meiden gekleed zijn, wordt de nieuwe K3-stylist!

K3 dansmat en K3 microfoon

Shake met je benen, zwaai met je armen en swing mee met de K3 dansmat. Wil jij net zo dansen als jouw vriendinnen van K3? Met deze dansmat leer je alle moves van Karen, Kristel en Josje. Je kunt dansen op de geluidsfragmenten van ‘Loko Le’, ‘Waar zijn die Engeltjes?’, ‘MaMaSé’ en ‘Eyo!’ dankzij de ingebouwde versterker met volumeregeling. De lichtgevende sterren geven aan welke pasje je moet zetten. Ben je toe aan meer uitdaging? Verzin dan zelf een cool dansje en bewijs je kunsten in de lichtgevende danschoreografie.

Word een echte ster en zing luidkeels je favoriete liedjes mee met de K3 microfoon! Kies één van de vijf fragmenten van de K3 topsongs en geef het beste van jezelf! ‘Waar zijn die Engeltjes?’, ‘Drums gaan boem’, ‘Loko Le’, ‘MaMaSé’ of ‘Eyo!’... de keuze is aan jou! Met het applaus geef je zo een echt K3 concert! Zingen maar! De microfoon is uitschuifbaar tot een lengte van 85 cm. De microfoon is ook van de standaard af te halen zodat je een echte K3 show kunt weggeven. Op de standaardvoet een volume knop, een demoknop en twee knoppen voor applaus en tromgeroffel.

De kleurrijke lichtjes in de microfoon en dansmat maken van jouw optreden een schitterende show! Word een echte K3!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over