Ook Dermot Kennedy, Jlin (live AV), Tom Grennan, Hinds, Wavves en vele anderen bevestigd

Slowdive, JOHAN en Mogwai zijn toegevoegd aan de line-up van Best Kept Secret, samen met nog 24 andere acts. Eerder werden headliners Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem en vele andere artiesten bekend gemaakt. In totaal treden tijdens de zesde editie van Best Kept Secret meer dan 100 artiesten, bands en DJ's op. Best Kept Secret vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2018. De voorverkoop is gestart, dagkaarten voor de vrijdag zijn inmiddels uitverkocht.

Slowdive, JOHAN en Mogwai
De Britse shoegazeband Slowdive speelde eerder op Best Kept Secret 2014, na een hiatus van 20 jaar. Inmiddels is de band definitief terug met het album Slowdive dat nog dromeriger en grootser klinkt dan voorheen. Ook de iconische Nederlandse indiebandJOHAN beleeft momenteel een comeback. Geruchten over een op handen zijnde JOHAN-reünie werden steevast breed uitgemeten. Nu is het eindelijk zover: Jacob de Greeuw werkte heel 2017 samen met oude en nieuwe bandmaten aan de nieuwe plaat Pull Up, die in april verschijnt. De Schotse postrockers van Mogwai nemen met hun explosieve soundscapes al meer dan twee decennia een unieke, vooruitstrevende plaats in binnen het muzikale landschap. Net als in 2014 zal Mogwai Best Kept Secret op zijn grondvesten laten schudden.

Meer aankondigingen
Daarnaast worden vandaag de volgende acts bevestigd voor Best Kept Secret 2018: Altın Gün, Bedouine, Blu Samu, Container, Dermot Kennedy, Gang of Youths, Hinds, Isaac Gracie, Jay Som, Jlin (live AV), Let's Eat Grandma, Los Pirañas, Nadah El Shazly, Nana Adjoa, Nilüfer Yanya, Pale Waves, Pender Street Steppers, Pietju Bell, Pip Blom, Pitou, Tom Grennan, Vagabon, Venz, Wavves.

Kaartverkoop
Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels de reputatie opgebouwd van het festival waar drie dagen lang de beste acts live te zien zijn in een unieke, intieme setting. Afgelopen editie verkocht het festival razendsnel uit. Ook dit jaar zijn er slechts 25.000 tickets beschikbaar. Tickets worden verkocht via de website van het festival en Eventim.nl. De voorverkoop is gestart, de vrijdag met Arctic Monkeys als headliner is inmiddels uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: