Deze week hebben we het 'betere dance-werk' als single van de week gekozen. Na het succes van Hi_Tack met 'Say, say, say' - ondertussen gestegen naar # 4 in de 2de week UK CHARTS - is het tijd om de langverwachte nieuwe single van LMC voor te stellen.

LMC scoorde twee jaar geleden een Europese dance-hit met het nummer 'Take me to the clouds above'. Het nummer was een mixed up van U2's klassieker 'With or without you' en Whitney Houston. LMC zijn de initatialen voor Lee Monteverde, Matt Cadman en Chris Nutall. 'You get what you give' is de tweede en nieuwe single van LMC. Opnieuw werd zangeres Rachel McFarlane aangezocht om de leadvocals van de nieuwe single in te zingen. Een vrouwelijke zangeres dat klopt en meteen ook de enige 'legale versie' van het nummer. Via bootleggs is er een versie met de stem van New Radicals zanger Gregg Alexander aan het rondzwerven, op cd-single verschijnt deze echter niet.

Voor 'You ghet what you give' is LMC dit keer gaan aankloppen bij de New Radicals. De groep werd eind jaren negentig (1997) opgericht door Gregg Alexander. 'Maybe you've been brainwashed' was de titel van de eerste full cd van de New Radicals. Als voorbode was er de single 'You get what you give', een dikke hit en starter voor de New Radicals.

Van de New Radicals naar LMC feat Rachel McFarlane is maar een klein stap. Muziekkenners voorspellen dat deze onvervalste dance-track opnieuw voor de nodige sensatie zal zorgen in de hitparade. De videoclip is bijzonder enthousiast onthaald in gans Europa, net als de single zelf.

Wil je genieten van de leuke videoclip 'You get what you give' van LMC Feat Rachel McFarlane, stop dan de single in je pc en enjoy. Vanaf 24 februari ligt de single bij ons in de winkels.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: