Eén brok energie. Een monsterverbond van beats en rock. The Prodigy komt naar Rock Werchter 2015! Ze zijn er op zaterdag 27 juni. The Prodigy is cruciaal geweest in de vertaling van dansmuziek naar een gitaarpubliek. Dat staat ook te lezen in het gouden boek van Rock Werchter. The Prodigy en The Chemical Brothers - eveneens van de partij dit jaar - zijn in 1997 de eerste dansacts die het festival afsluiten op de Main Stage. Het was hard en het ging goed toen. Vooraan zetten Keith Flint en Maxim de boel in de fik met vuurballen als 'Out of Space', 'Firestarter', 'Poison' en 'Smack My Bitch Up'. Achter hen stuurt meesterbrein Liam Howlett alles aan. 'The Day Is My Enemy', een combattieve plaat die stevig uithaalt naar de cultuur van de superstar dj's met hun USB-sticks, komt eind maart uit. The Prodigy bestaat nu 25 jaar, er zit sleet noch roest op. Punkrock van de 21ste eeuw.

Het lijstje tot nog toe bevestigde namen voor Rock Werchter 2015: alt-J, Angus and Julia Stone, Balthazar, Ben Harper and the Innocent Criminals, Ben Howard, Caribou, Damian "Jr. Gong" Marley, Damien Rice, Death Cab For Cutie, Florence + the Machine, Foo Fighters, Hozier, Jungle, Kasabian, Lenny Kravitz, Muse, Noel Gallagher's High Flying Birds, Oscar and The Wolf, Pharrell Williams, Rise Against, Róisín Murphy, Royal Blood, Sam Smith, The Chemical Brothers, The Prodigy, The Script en The War on Drugs. De affiche wordt snel verder uitgebreid met meer namen.

Tickets voor Rock Werchter 2015 zijn in verkoop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Er zijn geen dagtickets voor donderdag 25 juni meer beschikbaar. De andere festivaltickets (combi en dagtickets voor vrijdag, zaterdag of zondag) zijn nog in verkoop. Gedetailleerde ticketinfo is beschikbaar op rockwerchter.be.

Over Rock Werchter:

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Vier dagen lang is in het Festivalpark in Werchter het beste van nu te zien en te horen op drie podia: Main Stage, KluB C en The Barn. Rock Werchter programmeert overtuigd over genres heen. Dat wordt gesmaakt. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Over de vier festivaldagen heen vonden in 2014 bijna 150.000 unieke festivalgangers uit alle mogelijke windstreken de weg naar een maanden op voorhand uitverkocht festival.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter 2015
Datum: 
25 - 28 juni 2015
Locatie: 
Rock Werchter, Werchter

Reservatie:

Meer over