Na het succes van haar 'Cry Baby World Tour’ waarbij ze bewees dat ze een live performer eerste klasse is, komt Melanie Martinez opnieuw naar België! Op zondag 9 februari komt de Amerikaanse zangeres en visueel-kunstenares naar de Ancienne Belgique om er haar nieuwste album "K-12” voor te stellen. Als special guest neemt ze Naaz mee, dé Nederlandse 'quirky popster’ van het moment!

Melanie Martinez is een artieste die haar eigen excentrieke universum creëert. Ze verwierf bekendheid bij het grote publiek toen ze in 2012 deelnam aan The Voice in de Verenigde staten, waarna ze een platencontract tekende en haar identiteit als songschrijver en muzikante verder begon te ontwikkelen. De single 'Dollhouse’ vormt de basis van het verhaal, waarbij speelgoedgeluiden de belangrijkste inspiratie zijn. Rond deze geluiden begon Melanie te schrijven en haar personage Cry Baby uit te diepen op haar gelijknamige debuutalbum "Cry Baby" (2015). "Cry Baby" behaalde de nummer 1-positie in de Billboard Alternative Album Charts en heeft in totaal meer dan 2 miljard streams wereldwijd.

Nu is de multigetalenteerde popster terug met "K-12”, de langverwachte opvolger van haar debuutplaat, met een bijhorende film die geschreven en geregisseerd werd door Martinez en waarin zijzelf ook de hoofdrol vertolkt. Net zoals op haar vorig album zal Martinez’ personage Cry Baby ook op "K-12” centraal staan. Andere vaste elementen op het album: een mix van orchestrale melodieën, beats, orgel en antieke wals, met als resultaat dat "K-12” een levendige plaat is geworden met low-key hiphop, soulvolle pop en indie electro.

"My heart is incredibly full. To be able to show people what I’ve been working on these past few years, and to be given the opportunity to create a feature film and have full creative control over every aspect of this project is a huge blessing and I’m beyond grateful." - Melanie Martinez

Je kan het volgende hoofdstuk van deze popster live meemaken op zondag 9 februari in Ancienne Belgique. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 27 september om 10u via greenhousetalent.be.

Opgelet: deze show start om 19u.

Melanie Martinez werkt samen met organisatie PLUS1.org, waardoor er voor elk ticket 1 euro gaat naar organisaties die waardigheid, gelijkheid en toegankelijkheid bieden aan gemeenschappen die daar nood aan hebben. www.plus1.org

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Melanie Martinez
Datum: 
9 februari 2020
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over