Vandaag verschijnt 'placematuvu', de nieuwe videoclip van olsan, op het YouTubekanaal van hun label Fake Records. olsan is een nieuwe groep waarbinnen rapper D. Meeuws en producer DJ SNS de krachten bundelen. Sinds twee weken staat 'millimeter', het debuutalbum van olsan, op alle streamingplatformen.

olsan – geen hoofdletter vereist – is het geesteskind van rapper D. Meeuws (NTREK) en producer DJ SNS (Brihang, JtothaC), twee artiesten die de kilometers op hun teller allang niet meer hoeven te tellen. Om het hoofd te bieden aan de chaotische tijd waarin we leven, werkten zij in de afgelopen jaren elke maandag aan nieuw materiaal. Zonder vastomlijnd doel op voorhand, tot de urgentie het overnam. Nog geen jaar later was daar dan 'millimeter', hun debuutalbum. Singles 'millimeter' en 'asjeblief', een samenwerking met Brihang, werden heel goed ontvangen en het tweetal heeft er een erg mooie releaseshow in De Kreun in Kortrijk op zitten.

Vandaag verschijnt de videoclip van derde single 'placematuvu', die net als de twee bovenstaande geschoten en gemonteerd werd door Fabrice Parent. De placematuvu, een plek waar je moet zien en gezien worden, wordt in deze clip op heel bijzondere wijze geïnterpreteerd. Bekijk de videoclip via deze link.

'millimeter' is uitgegeven door Fake Records en geproduceerd en gedistribueerd door News Distribution Benelux.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over