Happy happy happy! Want de golden boy van het moment komt naar ons land! Pharrell Williams brengt ‘The Dear G I R L Tour’ op woensdag 24 september 2014 naar het Sportpaleis. Een datum om met stip aan te duiden in uw agenda.

Tegenwoordig gebruikt de Amerikaanse singer-songwriter, rapper, producer, muzikant en modeontwerper steeds minder zijn achternaam. Dat kan als je een artiest bent van zijn kaliber. Een beetje zoals Elvis. Pharrell. Het is intussen een begrip, hoewel hij zijn eerste grote successen vooral achter de schermen kent. Als onderdeel van het producersduo The Neptunes heeft hij zijn eerste wereldwijde nummer 1 hit te pakken met het producen van Britney Spears’ “I’m A Slave 4 U”. Een jaar later (2002) doen ze dat nog eens over met “Hot In Herre” van Nelly. Terecht wordt het duo gekroond tot ‘producers van het jaar’, zowel door The Source Awards als door de Billboard Music Awards. In augustus 2013 toont onderzoek aan dat maar liefst 20% van de songs die op dat moment te horen zijn op de Britse radio geproducet werd door The Neptunes. In de Verenigde Staten loopt het percentage zelfs op tot 43%! Al die tijd is Williams ook actief als frontman van N.E.R.D., dat we vooral kennen van de hitsingle “She Wants To Move” (2004). En terwijl hij met al zijn projecten de ene na de andere prestigieuze award in de wacht sleept, werkt hij ook nog eens aan soloalbum ‘In My Mind’, dat in 2006 op de markt verschijnt. Met nummers als “Can I Have It Like That” featuring Gwen Stefani en “Number One” featuring Kanye West is ook dat weer een schot in de roos! Maar de echte doorbraak komt er uiteindelijk pas in 2013, wanneer hij wereldwijd een nummer 1 positie scoort met Daft Punk’s “Get Lucky”, “Blurred Lines” van Robin Thicke en zijn eigen catchy “Happy”. We hebben nog lang niet het laatste gezien van deze uitzonderlijk multigetalenteerde artiest. Dat bevestigt Pharrell met zijn tweede soloplaat ‘G I R L’ (maart 2014), waarvan de openingstrack “Marilyn Monroe” momenteel niet weg te slaan is uit de ether.

Need we say more? Groot feest op woensdag 24 september in het Sportpaleis! Tickets voor het concert gaan vrijdag 23 mei om 9u in verkoop. Snel zijn is de boodschap!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pharrell Williams
Datum: 
Woensdag 24 september 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over