Jonas Van Geel beet vorige week de spits af met zijn personalityshow Jonas& Van Geel, zowel op woensdag- als op vrijdagavond. 707.960 mensen keken naar de eerste show, goed voor een marktaandeel van 38,2% (live +3, VVA 18-54). De late night versie kon op 663.350 fans rekenen, met 45,3% marktaandeel (live +2, VVA 18-54).

Op woensdag 9 september vliegt Jonas er opnieuw in met een bende nieuwe, toffe en amusante gasten. Paul Jambers strooit lustig ongezouten meningen in het rond én hij danst de ziel uit zijn lijf dankzij de Amsterdamse huisband Lewis & The Lives en popsensatie Billie, de vrouw die haar stem leende aan ‘We Can Only Live Today’ van Netsky, en nu hoge toppen scheert met ‘Give Me The Knife’. Ongezien!

Pascale Naessens verovert dan weer de hele wereld - tot in China - met haar kookboeken, maar in de studio wordt zij zelf betoverd door oesters, champagne, Jacques Brel en een innige kus van haar Paul.

Bart Peeters blijkt de auteur te zijn van dé Franse draai-maar-met-de-servetten-trouwfeest-hit, houdt niet van konijneneten, maar wel van een stroomstoot energie en dat toont hij in een pittig duet met Jonas.

Matteo Simoni haalt voor één keer ‘de smos’ nog eens boven en blijkbaar heeft hij in het verleden buiten meisjesharten nog wel meer gebroken in Thaise bokswedstrijdjes.

Jonas & Van Geel Op Facebook

Niet alleen op antenne zet Jonas Van Geel de boel op stelten, ook op Facebook zorgt hij voor de nodige ambiance. Op de pagina van zijn programma post hij extra filmpjes en achter-de-schermen-foto’s. En dat alles op zijn eigen, lekker eigenzinnige manier. Ondertussen hebben al meer dan 37.000 fans hun weg naar de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel) gevonden.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: