Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 augustus wordt het culturele seizoen weer geopend met de jaarlijkse Uitmarkt in Amsterdam. Op de Informatiemarkt presenteren verschillende gezelschappen, culturele instellingen en impresariaten hun plannen voor het komende seizoen. Zo ook Van Lambaart Entertainment. Komend seizoen brengen zij onder andere de hitmusical Hartsvrienden naar het theater. In deze musical zijn onder anderen Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R, Vera Mann en Maike Boerdam te zien. De castleden zullen op zaterdag en zondag roulerend aanwezig zijn op de Uitmarkt voor een Meet & Greet met het publiek. Het publiek kan de cast ontmoeten bij de stand van Van Lambaart Entertainment op de Informatiemarkt op het Museumplein. Tevens krijgt het publiek van de Uitmarkt een voorproefje van Hartsvrienden met de Musical Sing-a-Long op zondagavond.

Hartsvrienden

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden. Beiden groeien op in totaal verschillende milieus. Als Mickey en Edward volwassen zijn, worden ze door het lot herenigd. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen echter hoog op met dramatische gevolgen. Hartsvrienden is vanaf januari 2015 te zien in heel Nederland.

De cast van Hartsvrienden is op de volgende dagen/tijden aanwezig op de Informatiemarkt:

  • Zaterdag 30 augustus van 11:00 tot 11:45 en van 16:30 tot 18:00
  • Zondag 31 augustus van 12:00 tot 13:00 en van 16:00 tot 17:30

Meet & Greet Liz Snoijink en Peter Tuinman

Niet alleen de cast van Hartsvrienden zal aanwezig zijn op de Uitmarkt voor een Meet & Greet. Ook Liz Snoijink en Peter Tuinman, die komend seizoen te zien zijn in de toneelklassieker Tot Volgend Jaar! (Same Time Next Year), komen naar de Uitmarkt om het publiek te ontmoeten. Liz en Peter zijn op zaterdag tussen 13:30 en 14:30 aanwezig bij de stand van Van Lambaart Entertainment.

Naast Hartsvrienden en Tot Volgend Jaar! produceert van Lambaart Entertainment komend seizoen Swan Lake on Ice en de reprise van Ivo Niehe’s Die Avond in Parijs. Meer informatie over de producties van Van Lambaart Entertainment is te vinden op www.vanlambaart.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over