Vandaag lanceerde Disney+ de spannende nieuwe trailer van de aankomende serie Just Beyond uit de wereld van R.L. Stine. De anthologieserie vertelt in acht afleveringen verbazingwekkende en intrigerende verhalen over een realiteit die net iets anders is dan diegene die we kennen. Elke aflevering ontdekt de kijker een nieuwe cast die op een verrassende reis van zelfontdekking gaat in een bovennatuurlijke wereld vol heksen, aliens, geesten en parallelle universa.

Seth Grahame-Smith is schrijver en showrunner voor Just Beyond. Grahame-Smith, David Katzenberg en Aaron Schmidt, via KatzSmith Productions, zijn de executive producers van de serie, die werd gebaseerd op de BOOM! Studios graphic novels van R.L. Stine. David Walpert en Marc Webb zijn ook executive producers naast Ross Richie,Stephen Christy en Mark Ambrose van BOOM! Stine dient ook als co-executive producer. Just Beyond wordt geproduceerd door 20th Television, een deel van Disney Television Studios.

Alle afleveringen van Just Beyond zullen exclusief op Disney+ beschikbaar zijn vanaf woensdag 13 oktober, speciaal voor Hallowstream op Disney+.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: