Met de fantastische zomer die we gekregen hebben, was de laatste single van Trisha 'Dat Zomers Gevoel' meer dan een schot in de roos.

Nu de herfst zijn intrede deed, blijft Trisha het leven positief aankijken. Niet alleen haar eeuwige glimlach is hier het sprekend bewijs van, maar straks ook haar allernieuwste single 'Het leven is veel mooier als je lacht'. Deze single zal ze in primeur zingen tijdens haar optreden in feestzaal 'Au Casino' te Kooigem, zondag as 20 oktober. De release van de single, waarbij deze zal kunnen gedownload worden via alle traditionele downloadsites, is vastgezet op maandag 28 oktober. En de fysieke single zal voor het eerst te verkrijgen zijn tijdens haar optreden en handtekensessie bij Mediamarkt Roeselare op zaterdagnamiddag 2 november, waar ook Frans Bauer te gast zal zijn.

Trisha tekende onlangs ook een kontrakt met CNR voor de distributie van haar muzikale uitgaven. En met 17 optredens in november en 13 optredens in december, belooft het nog een drukke eindejaarsperiode te worden voor zangeres Trisha die duidelijk staat voor 'ambiance'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over